Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kilka dni jak mialem zamiar jechac do pracy o dziwo nie mogłem otworzyc samochodu z pilota. żadne drzwi nie działały oprócz przodu pasażera...;/ jakos wsiadłem. odpaliłem włączyłem nawiew a tu cisza wogóle nie dmucha a szyby w oblodzone(pozostało skrobanie).

Po tym jak juz wyruszyłem chciałem odsunąć szyby zeby był lekki przeciag zeby nie parowało a tu zonk nic nie działa oprócz przodu pasażera...;/ Bezpieczniki wszystkie sprawdzone(sprawne) żarówki tez wsyztkie sprawne. Jakby mało tego było przestały mi działać światło mijania od pasażera i tył od kierowcy, deska rozdzielcza nie ma podswietlenia, wyświetlacz od radia ledwo "bździ". jak pech to pech a dzisiaj jeszcze na dodatek kierunki padły... Normalnie zgłupiałem bo wszystko padło na raz. nie wiem za co się brac...;/

Dodam ze panel od radia, klimatronika, moduł komfortu i jeża wymontowałem. Bede sprawdzał czy to panel czy jeż(stawiam na jeża) podmienie panel od kumpla a jeża kupie.

I takie teraz pytamnie. Czy to wszystko ma na siębie jakis wpływ?Jest to jakoś ze sobą połączone (jeż, moduł komfortu oraz oswietlenie zewnętrzne)? Czy miał ktoś taki podobny przypadek ze wszystko tak samo mu padło?