jacko Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam. Gdzie najlepiej kupic same ringi bez lamp , mysle bardziej o wlasnym montazu. Pytam bo slyszalem ze te na allegro praktycznie wogole nie swieca. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 witam aktualnie mysle o tym samym i slyszalem to co mowisz.Sprobuj na ebay,tam mozna wyczaic jakies drozsze i widzisz na zdjeciu roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 A JA WIDZIALEM TE Z ALLEGRO I NIE ZAUWAZYLEM ZEBY ZLE SWIECILY NO CHYBA ZE KTOS CHCE NEONY JAK NA DISCO <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacko Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 na twoim zdjeciu widac je, to prawda. tylko pytanie? dlaczego robiles fotke w nocy, czyzby w dzien nic nie bylo widac. i wlasnie o tym pisalem. decydujac sie na ringi z allegro nalezy zwrocic uwage na to zeby diody byly wymienialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja myślę że zakładając ringi do bmw należało by przede wszystkim dobrać kolor odpowiedni do oryginału czyli nie niebieski ani biały tylko taki jaki ma żarówka postojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja myślę że zakładając ringi do bmw należało by przede wszystkim dobrać kolor odpowiedni do oryginału czyli nie niebieski ani biały tylko taki jaki ma żarówka postojowa. Masz racje ale wszedzie sprzedaja biale albo niebieskie,nie widzialem jeszcze takich zoltawych.A swoja droga to dziwne , bo chcemy miec zarowki ktore daja swiatlo biale a nie zolte(ja takie teraz zakupilem) a jesli chodzi o ringi to maja byc zoltawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 To prawda dążymy do światła dziennego białego ale w lampach wyładowczych. W postojówkach ringi zastępujemy światło postojowe czyli standard żółty a cięzko takowe kupić. Po drugie po co się narażać policji a wiemy dobrze że ringi przednie niebieskie nie są zgodne z przepisami o ruchu drogowym , po drugie w dzień nie są widoczne. [ Dodano: 18 Grudzień 06, 13:47 ] Takie ringi w E38 mi się podobają : lub [ Dodano: 19 Grudzień 06, 10:19 ] Oczywiście gdyby ktoś miał jakiś cynk gdzie kupić ringi żółte jak wyżej to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi