bioly11989 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 witam!! mam problem moj samochod to bmw 530d 2001r automat ostatnio mam problem z silnikiem chyba poniewaz odpale auto rano zeby sie chwilke zagrzalo zanim pojade i czasami chodzi idealnie a teraz coraz czesciej po odpaleniu chodzi jakby nie rowno.szarpie karoseria jakby podskakiwala.kiedys mialem tak tylko na zimnym silniku a teraz dzieje sie to coraz czesciej i nawet na rozgrzanym aucie nic nie pomaga.zatrzymam sie gdzies na swiatlach lub gdzie kolwiek i trzesie mi autem.ma ktos jakis pomysl co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A obroty rowno masz jak trzesie? Najlepiej pod inpe podpiac i sprawdzic co i jak. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 szlak trafia wtryski , i zaczyna Ci chodzić na 5 garków , na wyższych obrotach pewnie jest ok. narazie doraźnie możesz zastosować STP środek do czyszczenia wtryskiwaczy diesla STP FORMUŁA DO CZYSZCZENIA WTRYSKIWACZY DIESLA (2970537605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sprawdzone, pomaga:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a silnik krokowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 szlak trafia wtryski , i zaczyna Ci chodzić na 5 garków , na wyższych obrotach pewnie jest ok też tak uważam, jak możliwość podpiąć pod kompa to sprawdź korekcje wtrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Sprawdź auto pod kompem jak wyżej koledzy zasugerowali. Może być to wina wtrysków, może już pompa daje o sobie znać, zapchany filtr paliwa, pompa paliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastandhurry Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a silnik krokowy ? to raczej nie w dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly11989 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 no jak nie równo pracuje to wskazowka od obr. jest w miejscu i nie rusza nic.wyczytalem kiedyś gdzies na forum ze odma może być przytkana jeśli to jest ten maly filterek na deklu zaworowym to ostatnio zmieniałem uszczelke pod deklem i od razu ja wyczyscilem wiec to odpada.na wyższych obrotach jest git. sprobuje jeszcze zastosować ta formule stp a pomaga to cos wogole czy raczej lipa?przy wymianie uszczelkie było konieczne wyciagniecie wtryskiwaczy wiec od razu je delekatnie wyczyscilem oczywiście same koncowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 U ciebie jest filtr odmy więc wymień go na nowy takich elementów jak odma się nie czyści... Czyściłem i kupa była... Potem zamiennik kupiłem i buczała. Teraz jest ori salonowa i spokój. Tylko tyle,że ja mam benzynę a do Ciebie filtr jest połowę tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly11989 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 aha a co dzialo Ci się że wymieniałeś tą odmę?nie miałem gdzie już ego kipic bo trochę pozno już było jak skladalem wiec tylko wyczyscilem:? i trzeba go zamowic w salonie?jaka cena jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Poszukaj na alledrogo może ma ktoś ori... Ja znalazłem do Ciebie za 99 zł ale nie wiem czy ori więc szukaj ori. U mnie co się działo obroty falowały,olej auto piło sporo takie objawy miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi