Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jak w tytule co potrzebuję aby mieć-uruchomić tempomat w e39 rok 97. Czy to warte jest zachodu,czy za dużo z tym zabawy i nie ma sensu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E36] Montaż tempomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Umiem googować jeden pisze,że łatwo inny ciężko... Konkrety montował-dokładał ktoś z Was w e39 m52 przed liftem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja jestem Grzesiu przed , Kiere z multi funkcja mam. przycisk do wlaczania mam. bo przed liftem nie obsluguje guziora z kiery , czekam az sie ociepli to mi jeden magic to ogarnir acha chodzi o tedeesa w ktorym jest elektroniczna przepustnica , hym z linka to juz troche wiecej kombinacji. Ja mam all i czekam na ocieplenie Do przed liftowej Grzes na 100 % potrzebny wlacznik , z poza kiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 bo przed liftem nie obsluguje guziora z kiery zawsze wiedziałem,że mam jakieś dziwne auto:lol:,bo u mnie jest fabryczny tempomat i na kierownicy,przedlift'99 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ,przedlift'99 rok a ty nie masz przypadkiem m52tu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 m52tu no dobra,teraz sam załapałem,tak mam TU,i tu jest inaczej.... ale byłem pewien,że Georgii też taki ma......nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ale Ja mam tańszą wersję bez tempomatu wujek jak nie używasz to wezmę cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 chodzi mi o to,że masz silnik M52,a ja mam M52TU,a to już praktycznie M54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dirty sam wiesz ze prawie wszystko masz po fl-u od tylu nawet nikt by nie kwestionowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czy to warte jest zachodu Georgii wlasnie czy warto ? ja mam tempomat no i zadko z niego kozystam chyba ze duzo latasz w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tempomat fajna rzecz. Ja uzywam zawsze w trasie, wiadomo ze w miescie nie uzywam bo po co :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastandhurry Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 nie chwaląc się też posiadam ale szczerze mówiąc nie jest mi do niczego potrzebny,pobawiłem się z dwa razy i ,,leży".Może teraz jak wprowadzą pomiar czasu od punktu A do B i z tego wyliczą prędkość to pewnie się przyda a tak szkoda zachodu(chyba że dostałeś gratisowo jakiegoś anglika to spox ale płacić...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (chyba że dostałeś gratisowo jakiegoś anglika to spox ale płacić...) heh, no właśnie płacic za coś co i tak pewnie nie będziesz używał mija się z celem... nie wnikałem nigdy jak to jest w benzyniakach, bo w dieslu wystarczy tylko kiera z multifunkcją i trzy kabelki (bynajmniej w e46 tak jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tak słyszałem,że w niektórych prawie wszystko jest. Grzesiek ale widzę,że za dużo zachodu u mnie z tym. Jedyna nadzieja jest taka,że znade kogoś kto robił coś takiego aby było wiadomo jak to ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 a ja osobiście często się bawię tempomatem :) i jeżeli nie będziesz miał dużo roboty i kosztów to bym sobie założył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) tu masz schemat jak założyć tempomat w e39 do m52: http://marcopolo.pl/bmw/2728.pdf Ja zakładałem u siebie w e34, ale u mnie było prosto, ponieważ miałem już położone wiązki. Musiałem tylko dołożyć silniczek, stereownik i manetkę tempomatu. poza tym był już taki temat: http://www.maxbimmer.pl/f72/e39-dokladka-tempomatu-16678/ i nawet się w nim udzielałeś : Edytowane 20 Lutego 2013 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No i koleś nie napisał czy założył czy nie... Link nie po Polsku więc nie wiele pomoże. Chyba najlepiej spytać jakiegoś elektryka od aut co o tym sądzi i czy by to ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi