koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 jakie swiece z doswiadczenia polecacie do m54b25 e46 mam zamiar wymienić i może wiecie ktore są dobre,może jakiś link do kupna? z góry dzięki za pomoc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 napisze ci,jakie podaje autodata NGK BKR 6E QUP,BOSCH FGR 7DQP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 a wiesz może gdzie najlepiej zamawiać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 serwis-sklep na forum-silesia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 tak jeszcze patrzyłem na swiece DENSO znasz ?? ponoć dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 no nie wypowiem się,bo nie stosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ok ,mimo to dzieki za pomoc uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Koko jeśli chcesz porządne świece to mogę dać Ci namiar na świece w dobrych cenach ze szczeliną ustawianą specjalnie pod Twój silnik gościu kumaty ma świece bosch platynowe (ja takie wziąłem) i denso irydowe ale denso są droższe... Otrzymasz również gwarancje. Przy samej benzynie platynowe wytrzymają 100tyś jak masz więcej kasy to weźmiesz denso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 to mogę dać Ci namiar na świece w dobrych cenach ze szczeliną ustawianą specjalnie pod Twój silnik jak możesz to daj jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Sprawdź zaraz PW. W sprawach świec to ręczę za tego gościa bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 oki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Podziękujesz jak założysz świece... Tylko pamiętaj świece zmieniaj na zimnym silniku nigdy na gorącym ! Będzie Pan zadowolony happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 no sie okaże :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ja w czwartek u mnie zmieniałem na NGK Irydowe za sztukę 40zł po zniżkach płaciłem drynknij do mnie Paweł to ci powiem co i gdzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Duchu a ustawiał tobie np. szczelinę na świecy pod twój silnik ? albo dobierał ciepłotę świecy pod benzynę czy lpg ? Jeśli nie to nie zna się na świecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ja w czwartek u mnie zmieniałem na NGK Irydowe za sztukę 40zł po zniżkach płaciłem drynknij do mnie Paweł to ci powiem co i gdzie duchu ja już zamówiłem świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Żadna promocja Duchu Świece NGK irydowe do gazu LPG BKR6EIX-11 Promocja (2969553222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. po 40zł pełno tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Od lat śmigam na NGK i Beru-nigdy mnie nie zawiodły, nie polecam Boscha, często padająhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nio tak ale na miejscu i bez kosztów przesyłki rano zamówiłem i na 13-ą już miałem, a o 17-ej już założone w autku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Używałem ngk i boscha żadne z nich nie chciało paść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Do NGK się nie czepiam. Jeśli chodzi o Boscha zawiodły mnie dwa razy, raz po przebiegu 2 tys., drugi raz zanim skończyłem pracę. Świeca po prostu rozpadła mi się w dłoni. Nadmienię, iż opakowanie było ori i nie uszkodzone, więc Bosch to już totalny bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi