Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem! Naprawde super clip! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Dzięki za pozytywy Fotki już na serverze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Clip jest juz dostepny na stale pod adresem: http://www.maxbimmer.pl/video/clip2spot/spot.mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Galeria zdjęć dostępna jest tutaj: http://www.maxbimmer.pl/galeria/drugi-spot-maxbimmer/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Jak dla mnie to FULL PROFI zarówno filmik jak i zdjecia Az strach pomyslec co by wyszło jak by Łukasz mial kamere ze sobą Nastepnego spota robimy w dzien , ta sama lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 klip ladn yzwlaszcza zakonzcenie, fotki tez kzoackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 zdjęcia W Y P A S N E !! !! !! klip zaczyna się fajnie ale po kilku sekundach przycina mi się jakim koddekiem jest skompresowane ? plz help !! :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Kosa sciagnij sobie ACE Mega pack i powinno normalnie chodzic Stronka z kodekami VCD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Klip jest kozak , ktos kto to kręcił i montował miał pojęcie co robi. Najbardziej podoba mi się początek jak beemy jadą po milenijnym tak wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Dzisiaj ogladalem filmik z II spotu i jedyne co sie cisnie na usta mistrzostwo swiata:D.... :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Łukasz jestem pod wrażeniem...................bomba :lol: :lol: :shock: :shock: , a foty czemu w takiem niskiej rozdzielczości :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 a foty czemu w takiem niskiej rozdzielczości Zostaly zmniejszone na potrzeby strony www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Łukasz jestem pod wrażeniem...................bomba , a foty czemu w takiem niskiej rozdzielczości dzięki za pozytywy - no a fotki zaawsze moge wysłać mailem w oryginałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 i ta muza, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :shock: :lol: pełny profesjonalizm .......................... jak na amatora :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi