dudek29 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 W nocy komuś spodobała się moja zaślepka w przednim zderzaku Nie wiem po jaki ch. . . komuś ten kawałek plastiku a przez to zderzak wygląda fatalnie. Możecie mi poradzić, gdzie coś takiego szybko kupie, albo podać jakiś namiar na aukcje czy coś, będę wdzięczny. O dziwo jeszcze tylna się ustała, ciekawe jak długo Auto to E46 coupe w Mpakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 W salonie BMW kupisz za ok 70zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek29 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kupiłem dwie sztuki za 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicik Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 mnie też w zeszłym roku zarąbali pod domem w siechnicach przód i tył kupiłem orginalne z ASO bo nie dam złodzieją zarobić na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi