Kosa Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) witojcie Jakie znacie sklepy on-line, gdzie mozna byloby przejzec oferte z ukladami wydechowymi (ultera nie biorę pod uwagę), lub firmy robiące na zamówienie np. Mg Motorsport ? np. performance exhaust systems, performance racing exhaust systems, sport exhaust systems ... Edytowane 14 Lutego 2013 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 REMUS POLSKA - dystrybutor MK-SPEED Inowrocław. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 http://www.el-tec.pl/ - wydechy na zamowienie , na ich wydechach duzo czolowych aut z areny motorsportu jezdzi , rajdowki , drift , 1/4 - moje dane na ok 2-3 lata wstecz , jak jest teraz to nie wiem , ale znam pare osob co maja koncowe od nich i naprawde ladnie brzmia i jakosc wykonania 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kosa proponuję szukać na ebay, niemieckim, włoskim i innych. Ja za swój tłumik (nówka sztuka) wartości 470 ojro dałem 250 z przesyłką do Polski Może trafisz jakąś okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) [sTRONA W BUDOWIE] PROEX - dedykowane tłumiki do Twojego samochodu gosc ponoc robi cuda... mam zamiar zrobic u niego wydech dla siebie... na pewno leszpe niż ultery, remusy czy inne przereklamowane... p.S ponoć współpracuje czy wpsółpracował z MG... działa to tak, że on robi Ci wydech jaki chcesz, możesz montować u niego lub on daje namiar na zaprzyjazniony warsztat we Wrocku czy w innym mieście w Polsce gdzie zamontują jego wydech... na razie sie zastanawiam... Edytowane 15 Lutego 2013 przez mrsiwek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Na razie biore pod uwage supersprinta i mg motorsport. Sprawdze jeszcze to co przyslales. Chce kupic gotowy komplet i tu gdzies go pomontowac. Tak zeby auto nie odstawiac... Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Kosa jeżeli jesteś zainteresowany tzw kompletem to MG może być dobrym rozwiązaniem.Bez odstawiania auta. Tzn tak jak zrobiłem ja-umawiasz termin(to jedyny minus),a w międzyczasie e-mailujesz z Michałem o szczegółach zastosowanych elementów/wymiana fotek/itp.. W dniu montażu rano wyjazd do Siemianowic(A4=1,5h)/Spasowanie+spawanie+Montaż(6h) no i powrót(1,5h).Ogółem 9h poza domem. Ja też nie mogłem odstawiać auta-codziennie jest mi potrzebne. Moj układ budowało 6 osób-synchroniczna robota-nie wiem jak to wygląda w rejoniez montowaniem kompletnego układu bez odstawiania auta. Wozu końowy gdzieś tu montował i przeróbki opóźniły odbiór chyba do następnego dnia. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Z tego co Michal mi odpisal to wspawuje sie w miejsce ori i mozna zrealizowac to wysylkowo. Obawiam sie ze opcja z wyjazdem do siemianiowic wynioslaby mnie razem tyle co ori supersprint z wysylka stad ten dylemat co zrobic. Po drugie znalazlem straszny przedmuch w okokicy laczenia srodkowego z baranimi stad to popierdywanie. Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboPama_pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Warto z całą pewnością przejrzeć szereg ofert sklepów internetowych,jednak w przypadku kilku powyższych na innych forach nie znalazłem żadnych opinii,wiec fajnie byłoby je podać jeżeli oczywiście ktoś już tam kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi