Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

witojcie

Jakie znacie sklepy on-line, gdzie mozna byloby przejzec oferte z ukladami wydechowymi (ultera nie biorę pod uwagę), lub firmy robiące na zamówienie np. Mg Motorsport ?

np. performance exhaust systems, performance racing exhaust systems, sport exhaust systems

...

Edytowane przez Kosa

http://www.el-tec.pl/ - wydechy na zamowienie , na ich wydechach duzo czolowych aut z areny motorsportu jezdzi , rajdowki , drift , 1/4 - moje dane na ok 2-3 lata wstecz , jak jest teraz to nie wiem , ale znam pare osob co maja koncowe od nich i naprawde ladnie brzmia i jakosc wykonania 1 klasa

[sTRONA W BUDOWIE] PROEX - dedykowane tłumiki do Twojego samochodu gosc ponoc robi cuda... mam zamiar zrobic u niego wydech dla siebie...

na pewno leszpe niż ultery, remusy czy inne przereklamowane...

p.S

ponoć współpracuje czy wpsółpracował z MG... działa to tak, że on robi Ci wydech jaki chcesz, możesz montować u niego lub on daje namiar na zaprzyjazniony warsztat we Wrocku czy w innym mieście w Polsce gdzie zamontują jego wydech... na razie sie zastanawiam...

Edytowane przez mrsiwek
  • Lubię 1

Kosa jeżeli jesteś zainteresowany tzw kompletem to MG może być dobrym rozwiązaniem.Bez odstawiania auta.

Tzn tak jak zrobiłem ja-umawiasz termin(to jedyny minus),a w międzyczasie e-mailujesz z Michałem o szczegółach zastosowanych elementów/wymiana fotek/itp..

W dniu montażu rano wyjazd do Siemianowic(A4=1,5h)/Spasowanie+spawanie+Montaż(6h) no i powrót(1,5h).Ogółem 9h poza domem.

Ja też nie mogłem odstawiać auta-codziennie jest mi potrzebne.

Moj układ budowało 6 osób-synchroniczna robota-nie wiem jak to wygląda w rejoniez montowaniem kompletnego układu bez odstawiania auta.

Wozu końowy gdzieś tu montował i przeróbki opóźniły odbiór chyba do następnego dnia.

Edytowane przez Dziki

Z tego co Michal mi odpisal to wspawuje sie w miejsce ori i mozna zrealizowac to wysylkowo. Obawiam sie ze opcja z wyjazdem do siemianiowic wynioslaby mnie razem tyle co ori supersprint z wysylka stad ten dylemat co zrobic.

Po drugie znalazlem straszny przedmuch w okokicy laczenia srodkowego z baranimi stad to popierdywanie.

Kura pazurem na telefonie napisała

• 2 tygodnie później...