Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ratunku,znowu coś! Wie ktoś może w którym miejscu jest żarówka od ringów? I czy jest jedna czy dwie,bo oba ringi w prawej lampie mi nie świecą.No i jak to wymienić? Lampy mam poliftowe jedna żarówka to ksenon a druga to chyba hb3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 żarówka nr 4,możesz tam od razu zamówić Poj. części reflektora ksenonowego BMW 5' E39 523i Touring ECE - Lista części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a samej żarowki nie da się jakos zmienić,musi być z oprawką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 posprawdzaj styki, jak mi nie świeci wystarczy że wyjmę podociskam i jest ok (miałem tak 2 razy tą samą strone), przy okazji zauważyłem, że jak przestają świecić ringi zapala się kierunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a samej żarowki nie da się jakos zmienić wiesz ile to roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 chyba nie ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 chociaż spróbuj:lol:,tu masz 2 część,może coś pomoże:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 NIEEE,druga część trudniejsza!!!! ale ok,spróbuję i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 moj mechanik to robi , wyjmuje zarowke i wklada druga , ale zaroweczka musi byc od merola , wtedy bolce sie nie zgadzaja ale jeden szlifuje i jest okey mialem ring zjarany cal operacja 5 minut i 5 zl koszt zrowki w focie. Podobno pasi tylko ta z merola bo watty sie zgadzaja , ja sie ciesze ze ringi sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 żarówka narvy 17833 10w 12v cena 6zł wszystko trwało 5 minut zostałam bohaterem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 zostałam bohaterem!! we własnym bmwbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Proste jak zapałka, cały zabieg trwa do 10 min. Osobiście zbieram się na zakup markerów LED z Allegro, fakt nie są tanie, ale fajnie świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Też się zastanawiałem nad tymi markerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 beaver zamawiał 3 komplety markerów 6W, brałem od niego 2 dla znajomych i wszyscy zadowoleni, naprawde fajnie świecą, ale na allegro jest pełno markerów 3W, tych nie warto brać.... te 6W fajnie świecą a widziałem że są już w sprzedaży 10W - to musi być dopiero efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Poj. części reflektora ksenonowego BMW 5' E39 523i Touring ECE - Lista części Żarówka ksenonowa - 63217160806 / 63 21 7 160 806 - Zastosowanie masakra cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Ciekawa sprawa z tym ksenonem, ciekawe czy taki ksenon ma większą ciepłotę niż ori żarówka halogenowa... Można by się pobawić i zrobić coś takiego, na ksenonie H3 np, jest dosyć krótki i nie za gruby Edytowane 14 Lutego 2013 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Żarówka ksenonowa - 63217160806 / 63 21 7 160 806 - Zastosowanie masakra cenowa Chyba kogoś Bóg opuścił z tą ceną. Komplet dobrych żarników tyle nie kosztuje, chyba, że te są ze złota albo dożywotnią gwarancją:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 To się nazywa światło wsteczne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 To się nazywa światło wsteczne :lol: hehe no to jest wsteczne swiatlo pewnie nie dopuszczone na runek europejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 fajnie,fajnie,tylko po ch....coś takiego? i jakby nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 fajnie,fajnie,tylko po ch....coś takiego?i jakby nie na temat Po częśsi masz rację , troszkę nie na temat:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 wiesz ile to roboty? zmieniałem i nie było kłopotu, tylko przy 1 palca pocięłem a co do markerów to mam trochę tego, wrzuciłem do Giełdy ze zniżką dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 dlaczego tak mruga??????pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 se robi zimny test,a to ledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 i to normalne ledy sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi