BASTARS Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Potrzebuję sprawdzić wtryski z 530d, już są wymontowane, jaki polecacie zakład, serwis zajmujący się tym we Wrocku i nietylko, no i jakie są ceny takiego zabiegu, z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 i co dowiedziales się czegoś,gdzie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5er Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 metodą przelewową można sprawdzić jeszcze na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 No to to wiem, ale chciałem dokładnie wiedzieć jak i co , poza tym już wszystko sprawdzone i 1szt zregenerowana, teraz wszystko już hula jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 No to to wiem, ale chciałem dokładnie wiedzieć jak i co , poza tym już wszystko sprawdzone i 1szt zregenerowana, teraz wszystko już hula jak należy Gdzie, jak i za ile ? Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Gdzie, jak i za ile ?Kura pazurem na telefonie napisała Trafiłem do gostka z Poniatowic k/Oleśnicy, sprawdzał jakąś maszynką, szybka diagnoza, regeneracja 350zł/szt, ale opłaciła się , bo jak mam kupić na Alle... używkę za ok. 250+ wysyłka i stan nie wiadomo jaki lolol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Trafiłem do gostka z Poniatowic k/Oleśnicy, sprawdzał jakąś maszynką, szybka diagnoza, regeneracja 350zł/szt, ale opłaciła się , bo jak mam kupić na Alle... używkę za ok. 250+ wysyłka i stan nie wiadomo jaki robił nam już pare kompletów i bez zastrzeżeń... ale Warsztat jego woła o pomste do nieba!! ale robota jest na dobrym poziomie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi