BIZON Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Mam problem z licznikiem w E-36 rok produkcji1993. Niedzała mi obrotomiesz,wskaznik paliwa i wmiejscu wyświetlania przbiegu wyświetla mi jakieś dziwne PPPPPP czy wie ktoś o co tu chodzi i mógł by mi pomuc zgóry dziękuje. Jestem siwierzym posiadaczem BMW dopiero 2 dni i niewiem czy to jest coś powarznego. uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wykręć licznik z konsoli i najpierw sprawdź czy kostka jest podłaczona... Jeśli tak to może czujnik padł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehoo Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 szybki resecik kompa czyli zdejmij na chwile kleme, moze pomoze. A jak nie to pewnie czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Sprawdz sobie inny licznik jak masz mozliwosc ... Czujnik bym obstawial na 2 miejscu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 dzięki chłopaki za informacje <bmw_2> Pomogliście mi i wiem już co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 A JAK NOWY ZAKUP TO MOZE KLIENT PROBOWAL LICZNIK COFAC <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi