benzyniarz1 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Niedawno sprowadziłem BMW 318. I mam problem za chiny nie wiem jak ustawić zegarek, który jest naprzeciw biegów. Doszłem jak trza ustawic minuty i dalej nie wiem co. Probówałem chyba wszystkiego Zawsze po ponwnóm rozruchu samochodu, zegarek tensie resetuje :evil: Instrukcje mam po niemiecku i francusku wiec duzo z niej nie zrozumialem... Prosze o pomoc <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 a sprobuj na koniec wcisnac memo taki guzik ze znaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benzyniarz1 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 To nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi