tomasso12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Przed wymianą u siebie też o nich czytałem, ale niestety były trudno dostępne, więc decyzja padła na te, ale warto przetestować nowe produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 powiem ci,że ja akurat je założyłem,bez wiedzy o tym,że to viton,tamto buma,dla mnie to były uszczelnienia:lol:,5oul napisał o różnicach i dopiero poszukałem opinii,właśnie ori podobno dlatego siadają,bo materiał słaby,zobaczymy,dałem te z vitonu no i jak na razie gitarra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Kupiłem u gościa,który ma je z Niemiec z serwisu gdzie naprawiają vanosy został jeszcze jeden komplecik jakby ktoś chciał Zestaw naprawczy VANOS M52 M50 BMW uszczelki (2996483275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jest jeden z teflonu a drugi z vitonu czyli lepsze niż fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no i gra,fajnie sie zakłada:lol:,wchodzi ciasno,wygląda jakby zaraz miała pęknąć,a ty rozciągasz i sie modlisz,żeby wytrzymała:p,namocz w tej ciepłej wodzie,jak w beisanie proponują,pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Będę pamiętał wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 I tak trzymać, jak się sprawdzają to dla przyszłych pokoleń będzie naukahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zabawa z silnikiem dopiero za parę dni.Kompletuje części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi