rrudyy86 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 witam posiadam navigacje malo z radiem na kasety ale jest tylko mapa niemiec ma ktos plyte z mapa polski i czy da sie jakos spolszczyc ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Da i się spolszczyć i mapy znajdziesz na portalu chomikuj.pl Podaj więcej informacji jakie to auto, rok, bo tak to niewiele możemy pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 BMW e46 320 150 2002 ale nic nie pisze na rodiu i na napedzie tez do navi napewno nie jest zwykly cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 nie wiem czy zle szukam ale na tym chmokuj nic nie moge znajsc pomoze ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ImageShack® - Online Photo and Video Hosting to moja nawigacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Najważniejsze co pisze na czytniku, a więc cd czy dvd. Daj takie info, to mogę Ci zgrać mapkę np. na najbliższego spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 wlasnie ze nic nie pisze ale niemiecka plyta byla cd a jak na spota bo ja nie bardzo wiem o co chodzi hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Będzie 24 lutego na Magnolii Poszukaj na forum to znajdziesz. Jeżeli na czytniku nie pisze dvd to masz cd, a więc mk3 najprawdopodobniej, Jak będziesz się wybierał to daj cynk parę dni wcześniej to wezmę co trzeba ze sobą i będziesz miał mapkę Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 a nie dalo by rady wyslac to na skype czy gg jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 jest taki zonk ze ja jestem ze swietokrzyskiego i raczej tam nie bede prze***ane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wal na pw. Coś zaradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 pomoze ktos mi z ta navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jaro widze ze jestes jedyna osoba co jest mi w stanie pomodz ale ja nie wiem co to pw to jakas wiadomosc slaby haker jestem heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 He, he. Dobra poszło pw do Ciebie Tak będzie prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 no a gdzoe ja to znajde teraz heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 U góry Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 PW = Privat Message u nas jest Powiadomienia jak cos masz świeci się na tłusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi