tomasso12 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Czujnik położenia wałka rozrządu pada na ssącym, tak mi się wydaje, że to może być Twój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz229 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 zmieniłem czujnik położenia wałka na początku zero poprawy błąd ten sam ;/ a to że mi 5 cylinder wypada to może być przyczyną czujnika wałka na ssącym ?? patrzyłem w inpie na korekcje spalania to właśnie na 5 cylindrze jak auto jest na wolych to co jakiś czas się pogarsza korekcje aż wychodzi w prawą strone poza skale i pokazuje isę wykrzyknik ale jak przygazuje i zowu wejdzie na wolne obroty to jest korekcja ok po chwili zaczyna uciekać w prawo poza zakres może źle to nazwałęm ale oto mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek422 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 witam ja tez walcze z 5 cylindrem ale mi wypada na zimnym jak jest ciepła to jest juz ok wymieniłem odme swiece cewki wtryski zamieniane miejscami,czyjnik stukowy wymieniony i nadal to samo teraz w planach mam jeszcze zrobienie "klona"sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi