Kondziu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie mam małe pytanko, ot tak z mojej ciekawości i niewiedzy jeszcze. Otóż po VINie mojego M Powerabmw_0 mam takie oto zawieszenie S227A SPORTL.FAHRW. MIT NIVEAUREGULIERUNG Podw. sport.+ obniż. zaw.+ regul. poz. Możecie mi coś o tym więcej powiedzieć? Po VINie widać, że mam też troszkę MPakietowych tematów (P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy). Ale czy to zawieszenie to też MPakiet? Proszę o jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 mam takie samo zawieszenie... chodzi o to że masz zawieszenie pneumatyczne z tyłu (miechy powietrzne) z możliwością obniżenia przez komputer (inpa) i masz obniżone fabrycznie zawieszenie o jakieś 2-3 cm:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzięki Dyziu za info. O to mi właśnie chodziło:) Browar dla Ciebie ajak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi