memek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 no tak ale moja to wygląda jakby przez pola na skróty jechała hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 fajne foteczki uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 kurde nie widziałem siebie na fotach :) może się uda na następnym spocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzieki za spotkanie milo bylo zobaczyc te "stare" jak i "nowe" twarze... Do nastepnego Pozdr Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 dziękówka za spotkanie miło było jak zawsze sporo autek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Foty super najt udany szkoda ze nie mogłem być ale niestety praca :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 dzięki również i do zobaczenia następnym razem mam nadzieję że już przyjadę autem a nie motorowerem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Parę fotek ode mnie... Jaromaxbimmer's Library | Photobucket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 za ***a nie moge zdjęć otworzyć od energiegoi... ja dziękuje wszystkim nowym jak i starym ludkom:) spocik jak zawsze fajny:) Maris zawsze rozweseli nawet najbardziej skamieniałe towarzystwo:) a ja po drodze miałem przygode już w oleśnicy parking marketu e leclerc,kręce bączki dzida szpula laga ,ogień z dupy itd jak skończyłem to radiowóz toczył się pomału w moją strone... no dobra zatrzymali mnie koguty itd; P- dobrywieczór co chciał pan zaimponować dziewcynie???? J- niemam czym po tylu latach razem:) P- to chyba ma pan za dużo bieżnika ?? J- a wie pan że nowe oponki mam:) P- to prosze dokumenty i pokazać gaśnice i trójkąt... J- pokazałem wsystko i kazali czekać.... po 5 minutach P- prosze dokumenty i dowidzenia:) chłopaki byli chyba w moim wieku więc wiedzieli o co chodzi chyba:)hehe taką policje to ja rozumiem...... Oleśnicka policja jest The best... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 za ***a nie moge zdjęć otworzyć od energiegoi...ja dziękuje wszystkim nowym jak i starym ludkom:) spocik jak zawsze fajny:) Maris zawsze rozweseli nawet najbardziej skamieniałe towarzystwo:) a ja po drodze miałem przygode już w oleśnicy parking marketu e leclerc,kręce bączki dzida szpula laga ,ogień z dupy itd jak skończyłem to radiowóz toczył się pomału w moją strone... no dobra zatrzymali mnie koguty itd; P- dobrywieczór co chciał pan zaimponować dziewcynie???? J- niemam czym po tylu latach razem:) P- to chyba ma pan za dużo bieżnika ?? J- a wie pan że nowe oponki mam:) P- to prosze dokumenty i pokazać gaśnice i trójkąt... J- pokazałem wsystko i kazali czekać.... po 5 minutach P- prosze dokumenty i dowidzenia:) chłopaki byli chyba w moim wieku więc wiedzieli o co chodzi chyba:)hehe taką policje to ja rozumiem...... Oleśnicka policja jest The best... heh całkiem fajnie cię potraktowali, więcej takich panów w białych czapeczkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ha Dyziu jak byś miał DWR na tablicy to by Cię nie puścili tak łatwo memek ale Twoja buma to koza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 memek ale Twoja buma to koza:D A więc tak: *tego nie można nazwać bumą tylko kupą blachy jak na razie * tak wiem jest za wysoka i brudna jakby po polu biegała *to nie ważne jaka ważne że była a Twojej nie było *może kiedyś coś się z niej wykluje *to kiedy ten ugadany bmw_beer??? Dyziu to można uznać że miałeś zaje...tego farta że obyło się bez mandatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzieki wielkie za spotkanie Miło było Was znów zobaczyc i pogadac. Daria kazała przekazac równiez podziękowania za spotkanie i Wielkie dzieki dla Jara za transport. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 My również z Ewą dziękujemy za fajny spocik No i czekamy na następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja również dziękuję za spotkanko i do zobaczenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 My także dziekujemy:) miło było zobaczyć tak liczna ekipę po długim czasie ..:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzięki za nighta. Pogoda nawet nawet dopisała. Z góry nawet było widać przebłyski lata widząc cabrio z otwartym dachem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No ziomal w cabrio odważny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 mam cabrio jestem gość niech wszyscy to widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Miło było Was ponownie spotkać bmw_2 Pozdrowienia i do następnego Oby szybko i może już w pełnym słoneczku... to może :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Tutaj perę fotek ode mnie. Maxbimmer Night 24-02-2013 Photos by Fuji71 | Photobucket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 No ziomal w cabrio odważny był jak nie pada to można zimą jeździć z otwartym dachem wypróbowane zimno nie jest tak zostało cabrio skonstruowane nagrzewnice wydajne spocik się udał sporo autek tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tutaj perę fotek ode mnie. Maxbimmer Night 24-02-2013 Photos by Fuji71 | Photobucket dziękówka za świetne fotencje jedna z wściekłą coupe jest szczególnie wypaśna :dance: he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tutaj perę fotek ode mnie. Maxbimmer Night 24-02-2013 Photos by Fuji71 | Photobucket heh nawet mój hak holowniczy się załapał na fotkę:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dzięki za miłe spotkanie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi