Krzysiek_E-30 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 1. Forest 2. Pako_83 3. Boruta 4. Maltarn (ale nie wiem, czy bmw) 5. greensalat - dziewiczy pokaz buni będzie 6. sagui i Medrosa 7. Kosa 8. Energy i B@si@ 9. BASTARS 10.Jaro 11. Fuji71 & Asia 12. Hadzi (tym razem zdążę ) 13. koko090681 14. maris 15. Paweł 16. Memek (pierwszy raz podobno boli ) 17. Duchu i Tula 18. Dziki i Madzia 19. mareq 20.Michalk - wpadnę się przywitać 21.Krzysiek_E-30 (I ja na 99% wpadnę. Mam nadzieję, że klubowych naklejek starczy i dla mnie:). Jakby ktoś mógł podrzucić to i smyczkę klubową bym łyknął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 1. Forest 2. Pako_83 3. Boruta 4. Maltarn (ale nie wiem, czy bmw) 5. greensalat - dziewiczy pokaz buni będzie 6. sagui i Medrosa 7. Kosa 8. Energy i B@si@ 9. BASTARS 10.Jaro 11. Fuji71 & Asia 12. Hadzi (tym razem zdążę ) 13. koko090681 14. maris 15. Paweł 16. Memek (pierwszy raz podobno boli ) 17. Duchu i Tula 18. Dziki i Madzia 19. mareq 20.Michalk - wpadnę się przywitać 21.Krzysiek_E-30 (I ja na 99% wpadnę. Mam nadzieję, że klubowych naklejek starczy i dla mnie:). Jakby ktoś mógł podrzucić to i smyczkę klubową bym łyknął:-P) 22. jacoBlack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie chcę zapeszać ale CHYBA trafiliśmy idealnie z pogodą :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie chcę zapeszać ale CHYBA trafiliśmy idealnie z pogodą kalosze i heja:) ja mam gdzieś jakieś Filce to zapodam sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 kalosze i heja:)ja mam gdzieś jakieś Filce to zapodam sobie:) heh filcaki z dresikiem wyglądają bosko:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 nie zapomnijcie się ciepło ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 heh filcaki z dresikiem wyglądają bosko a pamietaj że dziś niedziela więc drecik w kancik prasowany:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 bede:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzięki za fajnego spota. Trochę zmarzliśmy ale warto było się spotkać Dzięki Admin za części. Do następnego może już w bardziej sprzyjających warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 dziękować za spota happy_bmwhappy_bmwz pogodą nie było aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wielkie dzięki... miło było znowu z Wami pogadać. Jak wyszło z rozmowy... Ci co grają w W.O.T plis o zaproszenie (mmrsiwek) -pogramy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzięki za Spotkanie, miło zobaczyć starych znajomych jak i nowych:) Do następnego i zdrowia życzę wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 dzięki za miła atmosferę. Pogoda nie była najlepsza ale zawsze mogło być gorzej bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Pogoda nie była najlepsza ale zawsze mogło być gorzej Dokładnie, nie było źle, nie sypało i nie było mega zimno choć i tak co nieco zmarzliśmy. Fajnie będzie jak już się zrobi cieplej i zrobi się jakiegoś grilla Tak czy owak dobrze było się spotkać i pogadać. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie, pogoda bajerra, nie było zimno, nie padało, jak dla mnie ideał Fajnie było się spotkać i pogadać, Junior poganiał trochę między Bumierami i gitarka. Do następnego Najta Kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dokladnie - pogoda ideal Milo bylo sie dpotkac, pogadac, do zobaczenia na kolejnym spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzięki Panie i Pany za spotkanie i do następnego bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ja również dziekuje za spotkanie. Pogoda elegancka jak na luty.... Miło było poznac nowych ludków... Do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 No to o pogodzie już prawie wszyscy się wypowiedzieli dzięki wielkie za spotkanie , oraz zapraszamy osoby te co były na spocie, a odwiedzają strony do zalogowania i wspólnej dyskusji , do następnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 No to i ja dzięki za miłe spotkanie i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na ostatnim Najcie spotkaliśmy Kayah, teraz Anna Wyszkoni, ciekawe kto będzie następny Willi też wpadł na nas przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nastepny bedzie Michael Jackson :dance::dance:. Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/2422013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJrr5druoLzPZg&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 fajnie było dzięki za spotkanko pogoda dopisała prawie do końca dopiero po drodze do Brzegu deszcz nas chwycił:lol:, a tu pare fotek co cyknąłem przy okazji :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 W sumie moja beema wyszła jak Auto Nędzy i Rozpaczy Miałem je myc przed spotem ale pomyślałem że 40km w taka pogodę to i tak będzie zasyfione, ale teraz uważam że to był głupi pomysł. Mogłem ją jednak umyć hehe Na następnego najwyżej nadrobię to co teraz olałem hehe Ważne że było miło was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 heh ja umyłem, ale po trasie do wrocka już nie wyglądała jak umyta:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi