jeszjo5g Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich Zastanawiam jaki olej zalać do e39 m52tub20 Castrol zaleca 0w40 Lałem go w e36 323 m52b25 spisywał znakomicie zero klepania wymiana co 10 tysi i nie było widać ubytku A np Liqui moly zaleca 5w30i Zakupiłem touringa nie wiem co było lane wcześniej zamierzam przepłukać i zalać jakiegoś syntetyka Z tąd moje pytanie co byście polecili do tego silniczka POZDRAWIAMbmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Bezpiecznie będzie jak zalejesz valvoline maxlife 5w40 dużo osób przeszło nawet z pół syntetyka na niego i są zadowoleni. Jeśli będziesz płukać układ olejowy to polecam płukankę engine flush od liqui moly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 X 2 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Liqui moly 5w30,ja na nim latam i jest super,co do valvolina sie nie wypowiem,bo mnie tu zjedzą:lol:,powiem tylko,że go lałem,i zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puki03 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam podłączę się. niebawem też będę musiał zmienić olej. Obecnie śmigam na MOBIL1 SUPER 2000 10W40 (poprzedni właściciel taki zalał) Moje pytanie dotyczy MOBIL1, nadaje się czy zmienić producenta? Czy zalać MOBILA ale syntetyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 to już lepiej valvoline... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzieki wielkie za pomoc Panowie uklon_bmw POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi