Adrian330 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam mam okazje o ile mozna to tak nazwac kupic m5 z uszkodzonym silnikiem zatarl sie na 5 cylindrze panewka na wale bynajmniej tak podaje sprzedajacy cena jest mysle okazyjna (anglik) tylko mam pytanie bo niewiem jakie wiaza sie z tym koszty on mowi ze ma nowy wal itp ale ja sie boje ze moze byc grubsza sprawa i niewiem na kjakie koszty mam sie ewentualnie szykowac moze zna ktos ten silnik i jakie usterki bo wiedze,ze te silniki moze nie dosc czesto ale sie zacieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 raczej nie remontuje się tego silnika, wymiana na używany koszt to pewnie spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 hehe kolejna okazja :4: i jeszcze nowy wał daje to by w jeden dzień zrzucił miskę wymienił wał wrzucił nowe panewki i jeździł to chociaż się dopytaj czy silnik zapala i panewka stuka czy korbowód się urwał i zblokował silnik :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nawet nie napisałeś jaki to model tej m5 a kule mam w serwisie i nie pokazuje mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 to coś popsutą masz te kule,bo nie pokazuje ci działu w jakim skrobnąłeś posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja na Twoim miejscu nie pchałbym się w taką okazję, skoro panewka padła, to już dobry kat się o to zatroszczył, jak silnik stanął całkowicie to już musiał być mega kat. Kupić dobre M5 w dobrym stanie to nie łatwa rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 faktycznie pawelo przyczepiłem się tego że nie było modelu podanego tej m5 a tu jak byk pisze e60. nie moge sie jeszcze połapac na tym forumie:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 jak byk pisze e60 jest napisane:bag:, pisze to długopis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 pośpiech.. nie spinaj sie tak jeszcze coś pęknie i co będzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 spokojna twoja rozczochrana. luzo,luzo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 a wracajac do tematu to jak wyżej zapewne handlarz wie co sie swieci i chce komuś ożenić ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Nie daj nabić się w butelkę, handlarz to sobie syna może żenić, a nie wpychać chłam. Niech sprzeda sztrucla na części bez silnika. Ktoś na pewno kupi M-pakiethappy_bmw Edytowane 10 Lutego 2013 przez tomasso12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Witam Jeżeli to anglik i z uszkodzonym silnikiem to sprawdź ilu miał właścicieli poprosić o rejestracji i sprawdź na stronie jaką ma historię MOT [Historia przeglądu] Ktoś kogo stać na M5 w UK to korzysta z Serwisu BMW co widać w "MOT Histori" Dba o oryginalną historię Book BMW Często jest tak że auto oblewa test MOT w [Emisja CO2] zmienia właściciela oraz servis na prywatnego i nagle CO2 jest kompletnie inne zakłamane i nie mieści się w fabrycznych ramach ale zdaje test! Ktoś kto pisze że uszkodzony silnik M5 czy inne auto to na pewno był już faszerowany jakąś chemia i tarty na umiar! Aż w końcu padł całkiem :drool: sieczka, tu są po prostu idioci w tych prywatnych warsztatach i kombinują tak aby tylko zarobić ... Tu nawet strach kopić używane podzespoły po sprzedają po prostu zjechane i zużyte podzespoły To niebezpieczna zabawa. Jak ktoś chce się bawić w takie rzeczy to wystarczy rejestracja sprawdzić historię MOT często to wyjaśnia wiele rzeczy. I daje obraz przybliżony co i gdzie było robione. Dla zainteresowanych Historia zawiera: - Emisja spalin CO2 % Vol -Na biegu jałowym [Natural Idle Test] i przy obrotach 2500-3000 [Fast Idle Test] - Emisja HC ppm Vol - Lambda Gdzie robiony Właściciele Co zostało zmienione Dlaczego oblał test Dane samochodu i właściciela Baza o-line Historii MOT istnieje i jest tworzona jak się nie mylę od 2002r Polecam z uszkodzoną karoserią uszkodzonym podwoziem i uszkodzonymi podzespołami... Nie opłaca się po wypadkowych bo są rejestrowane i kwalifikowane uszkodzenia co i tak można potem sprawdzić po rejestracji i ludzie nie chętnie kupują takie pojazdy bo ubezpieczenie jest wysokie. Są wyjątki ale nie łatwo bo wiele osób szuka takich okazji... Edytowane 22 Marca 2013 przez CrisELdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Kolego piszesz o ogledzinach auta w temacie uszkodzonego silnika M5. Mamy odpowiedni dzial na ogladanie aut. Obejrzyj mi auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Dołączam się do postu. A co Twój post ma wspólnego z tym tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fler Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) nie wiem czemu tutaj zamieścilem już zmieniam Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Fler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi