Jabol Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzieki. A moge obciac ten kabelek z kasety? Dzisiaj wkladam ta kasete z kabelkiem do radia i wyskakuje mie cassette error. Why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzieki. A moge obciac ten kabelek z kasety? Dzisiaj wkladam ta kasete z kabelkiem do radia i wyskakuje mie cassette error. Why? Szczerze mówiąc nie wiem o jakim kabelku mówisz. Po tej operacji nie potrzebujesz żadnej kasety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Mowie o tym kabelku od adaptera kasetowego, wiesz tego co sie wklada. On jest z kabelkiem. Czy mog ten kabelek uzyc? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Mowie o tym kabelku od adaptera kasetowego, wiesz tego co sie wklada. On jest z kabelkiem. Czy mog ten kabelek uzyc? Ten kabel to jest nic nie warty, znikoma ilość miedzi - nawet tego nie przylutujesz bo Ci się rozpadnie. Lepiej kupić coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I jak? Ktos kupil i zrobil? Najbardziej mnie ten sposob interesuje: Powinienem gdzieś mieć samoróbę, jak znajdę to mogę Ci podrzucić do testów a co do xcarlinka to postaram się na za jakiś czas ściągnąć emulator zmieniarki za 2/3 jego ceny ze zniżką dla forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o odtwarzanie filmów DVD, ja u siebie mam coś takiego (z wejściem na kartę i usb), koszt wszystkiego to 100zł Jeżeli Ktoś by chciał coś takiego zainstalować, służę pomocą. Pilot jest płaski i poręczny, na zdjęciach wygląda na większy. Dodam że gdzie nie skieruje pilota w aucie, sygnał dochodzi do odbiornika, jedynie po wycelowaniu w przednią szybę nie odbija się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja właśnie dziś sobie zamówiłem takiego temata. Transmiter fm z obsługą USB, mp4 itd. Jak mi przyjdzie dam znać i zrobię foto jak to lata. TRANSMITER FM MP4 MP3 1,8 LCD SD USB PENDRIVE (3003629134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 musze jeszcze przetestowac transmiter FM dla porownania nie krępuj się, pytaj transmiter u mnie wypadł gorzej, ale dużo zależy od stanu głowicy w "deck'u" poza tym jest duża różnica w samych kasetach, w Media jest bodajże za 29PLN Hama i mi się spisuje czasem ja u siebie mam coś takiego to Yatour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 to Yatour? to Vakoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 jakość ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Powiem CI że jakoś jest bardzo dobra, wszystko zależy od jakości samego clipu czy filmu. Ja jestem mega zadowolony z tego orządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi