Krzysiek_E-30 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kiedy i gdzie we Wrocku można podjechać po emblematy? Interesuje mnie carbon niebieski na maskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Od dziś wszystkie znaczki tylko wysyłkowo, ewentualnie w Lubinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Miałem znaczki w łapie, są super !! Dzięki Krzychu !! Nowy właściciel mega zadowolony !! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Miałem znaczki w łapie, są super !! Dzięki Krzychu !! Nowy właściciel mega zadowolony !! Pozdro Głoś me dobre imię Zamieszczam obiecane zdjęcie przedniego znaczka, mam go od końcówki lutego, póki co nie mam zastrzeżeń co do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi