DANKIN Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ekipa piszę że w e46 tak ma być, ja mam e39 i u mnie rusza z jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ciekawe dlaczego to tak wymyślili... może mądrzy spece od kodowania wszystkiego w e46 wymyślą jak zakodować to by ruszała z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No przydaloby sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ciekawe dlaczego to tak wymyślili... może mądrzy spece od kodowania wszystkiego w e46 wymyślą jak zakodować to by ruszała z 1 nio przydało by się też chciał bym ruszać z jedynki, bo mimo mojego nie małego silnika mocy to start z miejsca jest cieniutki cieniutki:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 hehe,też tak myślałam,ale się miło rozczarowałam.a a propos ruszania,to mój aftomacik też rusza z 2 i zdawało mi się,że tak ma być. Czy nie? ekipa piszę że w e46 tak ma być, ja mam e39 i u mnie rusza z jedynki Nie wiem jak w e46 ale w e39 powinno ruszac z 1go biegu, tylko zima kiedy komputer widzi za duze uslizgi uruchamia tryb zimowy i rusza z 2go (przynajmniej polift). Gdzies wyczytalem (chyba w instrukcji) i raczej sie nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sam muszę też na to polukać bo w mojej e39 nigdy się temu nie przyglądałem a może tak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 moja nawet zimą rusza z jedynki tylko jak zaczynają koła się kręcić to włącza się anty poślizg i nie ma opcji szybko ruszyć bo auto nie reaguje na dużo gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Odcina obroty, jak chce polatać bokiem to wyłączam kontrole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja nie slyszalem, zeby komputer sam dawal 2 jak wykryje uslizg. Mi rusza z 2 jak moja Magda autem jezdzi i je muli. Po resecie adaptacji rusza z jedynki, ale wystarczy chwile pojezdzic jak dziadek i przestawia sie w ruszanie z dwojki. Oczywiscie jak spod swiatel sie wcisnie gaz w podloge to rusza z jedynki, ale jak ruszamy bardzo powoli to rusza z dwojki. Chyba nie ma w tym nic dziwnego? Ja nieraz rusze delikatnie do tam 20km/h i nagle gaz w podloge to jest redukcja, wystarczy sprawdzic na tiptronicu obroty jakie ma sie przy 20km/h na 1 i na 2 biegu i zobaczyc obroty na D jak auto rusza. Jak ma obroty jak na drugim biegu to zrobcie kickdowna i zobaczycie, ze mimo tak malej predkosci zredukuje bieg. Na sporcie na 100% Wam powinno ruszac z 1 biegu, sprawdzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi