Jaceks Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam. Zakupiłem zmieniarkę yatour do swojej e39 jednak po podłączeniu pojawił się problem, nie widzi jej... Wcześniej miałem kaseciaka reverse rds teraz mam kaseciaka business z dużym ekranem( dorabiałem wtyczkę do wyświetlacza). Trzeba jakoś programować opcję zmieniarki w aucie czy powinno działać po prostu po podłączeniu. Dosyć pilne bo mam dwa dni na oddanie jak nie podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Oddaj i kup używkę ori ale zanim ją wsadzisz wyczyść spirytusem,patyczkiem do uszu laser potem czystym patyczkiem jeszcze pojeździj delikatnie po laserze,potem nasmaruj prowadnice te metalowe po których porusza się laser itp. Olejem jak do maszyny do szycia tylko dajesz na patyczek do uszu odrobinę i pojeździj po tych prowadnicach tylko nie tak aby kapało tylko by były lekko tłuste... I będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ok czyli nie ma szans żeby działał ta nie oryginalna?? ( nie mam wypuczonych kabli ani nic do bagażnika, więc wszytko od zera ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie będzie działać, ponieważ te radia nie obsługują nie fabrycznych zmieniarek. Chociaż owego czasu na necie można było kupić zmieniarkę na mp3/mp4 współpracującą z fabrycznymi radiami w Bawarkach. Nie wiem jak jest z programowaniem, ale jak znam życie do tego trzeba głębszego wtajemniczenia:bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Z tego co wiem to można kupić zmieniarkę mp3 i usb i będzie działać tylko katalogi trzeba nazwać odpowiednio itp.Ale koszt jest dość wysoki. Używaną ori zmieniarkę kupisz za ok 100zł już a ta mp3 to ponad 300 zł. Wybór należy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 I za to :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 no własnie mam ta za ponad 300 i nie działa ;/ we wtorek ja oddaje potrzebuje tylko magazynek i kabel do ori bo zmieniarkę sama mam może ktoś ma do odsprzedania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ale co masz tą mp3 ? bo jest kilka modeli a dodatkowo trzeba dobrze podłączyć. Kabel to na szrocie możesz poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mam tą nie oryginalna pod USB na mp3 a kabel to p&p i działać powinno ale niestety. Wyzdrowieje i poszukam ori kabla oraz magazynka po szrotach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi