mareq Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 [video=youtube;jDXmFQAp23k] co sądzicie o takim malowaniu auta??? powiem wam, że mi się spodobało dorwać jakiegoś magika od graffiti dać mu dobry project i do dzieła wygląda oryginalnie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dla mnie lipa. Wygląda jak stary gruz, ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie chodzi mi o stan mechaniczny auta tylko sam pomysł z malowaniem :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 widziałem to na Raceismie.. tanio i niskim budżetem można wyróżnić się z tłumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati174 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Osobiście nie preferuje takiego stylu, ale pomysł ciekawy i odważny. bmw_1 Bawarka to bawarka, czy to w stylu szczura, czy seria, czy też takie mody to i tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mi tez sie podoba ale u kogos :lol: u siebie bym tak nie zrobil no chyba ze mialbym drugie bmw_0:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 moze komuś się podoba. dla mnie to okropne, ..jeszcze na bmw. kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mi się wcale taki pomysł malowania auta w graffiti nie podoba nigdy bym nie oszpecił swojej fury ale każdy ma swojego matriksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 no.grafitti to można zorganizować na garazu, a nie na biednym autku teraz jest pewnie nieszczęśliwe:|. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 malowanie auta w przeróżne wzory nie jest złe, szczególnie jak jest dobry pomysł i zrobione to porządnie Czyli aerografem. Pomysł ok, wykonanie na nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 i jeszcze ważne jest aby ten dobry pomysł zrobiony aerografem,podziwiać jedynie na cudzych autach hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 gdyby mi ktoś zaproponował naprawdę fajny pomysł na malowidło na aucie aerografem to pewnie bym się zgodził... jednak na zielone ciężko coś stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a mnie się podoba - co prawda nie u mnie na aucie, ale ogólnie pomysł niezły. Tylko potrzebny byłby naprawde kumaty graficiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) są tacy grafficiarze , że aerograf się chowa powiem wam, że gdyby mi ktoś pokazał naprawdę dobry project to chyba bym się skusił :4: Edytowane 5 Lutego 2013 przez mareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W sumie to jak komuś się to podoba a nie chce niszczyć ori lakieru, bo nie wie czy mu się to "graffiti" nie znudzi zawsze może sobie okleić auto tak jak w przypadku tego autobusu czy najlepszych rajdówek (auta firmowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Aerograf to niemal to samo, co z puchy szprejem. Różnica jest taka, że aero jest dokładniejszy. Ja cały czas mam pomysł co walnąć na aucie i jest na forum ktoś, kto to ogarnie. Muszę tylko auto sobie zorganizować, a potem mogę męczyć Willi'ego lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi