Darozzzz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Panowie, szukam i szukam i znaleźć nie mogę... Szukam końcówki na dwururkę pod dyfuzor z mki (seryjny zderzak + dokładka). Możecie podrzucić jakieś linki z alledrogo do końcówki która wyglądała by najlepiej?) W grę wchodzi tylko dwururka... Dźwięk w sumie może zostać jaki jest, ponieważ podoba mi się jak gada 6 garów, jednak gdyby była jakaś końcówka bardziej basowa, nie pogardzę. Wiem że samą końcówką nic nie zdziałam, ale to ma służyć praktycznie tylko dla wyglądu:)) Oczywiście za pomocne linki poleją się browary:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tłumik sportowy RM Motors RM2 (2990891735) - motoAllegro tak leży w e46 mam taki sam i jestem meeeega zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A może cały tłumik Sebringa, fajnie brzmi, robi wrażenie nie tylko wizualnie i w zasadzie nie zniszczalny. Miałem kiedyś cały wygar od kolektora z Sebringa w e34. Nic więcej dodać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi