Marek1993 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam forumowiczów:Dmam problem z moja Bunia nie dziala mi swiatlo dzienne z prawej strony wymienilkem zzarowke h7 i dalej nie swieci co moze powodowac ze swiatlo nie dziala????pozdrawiam:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 być może sterownik,moduł świateł niedomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A jak z bezpiecznikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Sprawdź bezpieczniki, ewentualnie jak wyżej coś dzieje się z modułem LCM, a tu już komp potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A długie świecą w tej lampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Obstawiam na moduł LCM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Obstawiam na moduł LCM... on nie ma modułu LCM:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 ma ALSZ,bo to e46:-P przedlift,jeśli po-to LSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 LCM, ALSZ czy LSZ, czy jak kto to jeszcze zwał. Zasada działania ta sama, ale dzięki dirty.73 za poprawienieuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 LCM, ALSZ czy LSZ, czy jak kto to jeszcze zwał. Zasada działania ta sama, ale dzięki dirty.73 za poprawienieuklon_bmw hehe,bezpiecznik nic tu nie ma,to moduł steruje napięciem na żarówki,jeśli długie działają normalnie,to coś z modułem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Potwierdzam, co już wcześniej nadmieniłem, trzeba zajrzeć do modułu, czyli laptopik, kabelek i enterekkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 ma ALSZ,bo to e46:-P przedlift,jeśli po-to LSZ Odwrotnie dirty.73 w polifcie e46 jest ALSZ, przedlift to LSZ. Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czasami mogą to być również zimne luty jeśli masz kogoś kto ma lutownicę która dmucha powietrzem polecam sprawdzić najpierw tak jak jest np. w jeżu przelutowanie stacją do lutowania pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 w polifcie e46 jest ALSZ, przedlift to LSZ. ojtamojtam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi