Dudek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam, jak w temacie potrzebuje kupić antenę do nawigacji radia samochodowego ZENEC mc-292 nie mogę nigdzie znaleźć schematu radia i podejrzewam że w różnych radiach są rożne wtyki no chyba ze się mylę proszę o pomoc bo jest na forum pełno elektroników rozkminiajacych nie takie rzeczy. a może ktoś coś kombinował u siebie i poleca jakąś w miarę cenowo antene śliczne dzięki za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 dzisiaj patrzyłem na swoje radio z tyłu i nie znalazłem nic innego opisanego jako podłączenie anteny do nawigacji proszę powiedzcie mio czy to wejście jest do nawigacji wbudowanej w radiu aha i na drugiej fotce (kiepska jakość) jest taki przewód może ktoś wie do czego służy opisany l/r in lub i/r in Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 szukaj czegoś takiego Holux M-1000 GPS odbiornik BLUETOOTH (2989952539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 spoko czyli odbiera na bluta a ja u siebie na bluta mam telefon bo radio ma wbudowany zestaw głośnomówiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) prawdopodobnie chodzi o takie ustrojstwo a co do tego wtyku co masz pokazane to przypadnie taka kostka z kablami oznaczenia I/R in to jest od funkcji sterowania w kierownicy (ale zawsze moge się mylić:-P) myślę że schemat będzie podobny u Ciebie Edytowane 3 Lutego 2013 przez szmajchel17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ślicznie dziękuję za schemacik jak tak na niego patrze to w sumie chyba prawie wszystko to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ja na tym schemacie nie dopatrzyłem się anteny do navi (może coś słabo widzę ?) Dudek jak coś to ja mam taką antenę gps na bluetooth, więc możemy się zgadać żebyś sprawdził czy to na pewno o coś takiego chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 no to fajnie by było z góry dzięki:) w tym tyg mam 2 zmianę ale jak się uda to w czwartek i piątek wezmę urlop to może wtedy będzie ci pasowało żeby podjechać jeszcze się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ślicznie dziękuję za schemacik jak tak na niego patrze to w sumie chyba prawie wszystko to samo żaden problem zawsze służę pomocą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi