grzesiek84 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 witam mam dość nietypową sprawe mianowicie do wysłania mam cały swap od hondy crx no i musze się rozglądać już za jakimś kurierem. miał ktoś z was z jakąś konkretną firmą doczynienia jeśli chodzi o wysyłke silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Sendit.pl .... wysyłka paletowa pewnie jakieś 100-120zł za kuriera wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 taka kwota patrząc na cene swapa(4,600zł) jest okbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 a z ciekawości zapytam czy to może B16A?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 tak B16A1 z crx ee8;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Przedwcześnie się ucieszyłem, wszedłem na ich stronę, niestety wysyłek do Norwegii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 a u mnie był dzisiaj kurier z dpd. z ciekawosci zapytałem o cennik przy okazjii i wysyłka swapa jaki mam 130kg to waży wyniesie około 140zł do olsztyna.Wiec cenowo nie jest tak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja szukam kogoś kto przywiózłby kilka foteli i kanap z Norwegii do Jokeymiras'a i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 https://www.globkurier.pl/paczki-do-norwegii-przesylki-do-norwegii.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Nie rozumiem tylko, czemu jak wpisuję rozmiar paczki to wyskakuje, że to nietypowa paczka i musze podać swoje dane, żeby uzgodnić cenę takiej paczki. Chyba poszukam kogoś kto będzie jechał busem do Polski i zabierze to za jakieś normalne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 mi tak za każdy raz wyskakiwało nawet jak tu krajowej szukałem . według mnie najlpeiej zadzwoń bo tak jak dzisiaj pogadałem z tym kurierem to troche inne kwiatki wyszły niektórym ważą towar pózniej a niektórym nie. nieraz wystarczy dać kierowcy na piwo i unika sie wielu niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 To też fakt,jednak nie każdy kierowca idzie na taki ukłąd i ma z góry narzucona kolejność dostarczenia paczek,wysyłek,na to niewiele można poradzić. To juz zalezy od polityki danej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboPama_pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja osobiście nie zawiodłem sie na DPD,ale jak piszesz: jest często narzucona kolejność priorytetów na które zwykły użtkownik nie ma wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 powiem wam że nie wiem jakim kurierem wysłał koleś do mnie części ale było to błyskawicznie koleś wysłał części we wtorek a ja już w środę popołudniu je miałem trasa bielawa -Wrocław jak ktoś chcę wiedzieć to mogę zadzwonić do gościa i spytać się o firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 U mnie wczoraj był ups. Niby bez zastrzezeń ale- dzwoni do mnie babka z tej firmy we wtorek w południe,odbieram i słysze no kurier bedzie dzisiaj u pana,pytam się o której mniej więcej mówi no po 17 myśle dobra ok mija 17,18 kuriera nie ma mój nr. telefonu miał już wcześniej rzecz jasna no i nie przyjechał w ogóle.W środe telefon odbieram i słysze no ja u pana będe za 15 min. Akurat siedziałem w domu i to koleś ,który brał ode mnie słupek silnika go zamawiał i opłacał wiec nie rzucałem się do tego kuriera.Ale gdybym to ja go zamawiał z*****bym gościa że nawet we wtorek majac do mnie nr nie zadzwonił że jednak nie przyjedzie a powinien przeciez w końcu ja nie bede siedział w domu 2 dni i go wypatrywał.( ja nr nie miałem do niego żeby zadzwonić) Więc troche to nie do końca dograne.. za przewiezienie słupka silnika ,który wsadziłem na europalete na płasko po spuszczeniu oleju i przypiąłem pasem od tira z Namysłowa do Warszawy wzieli 140zł słupek ważył 75kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 wszystko sie da przeskoczyć,wystarczy mieć numer przesyłki,nie pamiętam firmy,ale też czekałem na kuriera,zadzwoniłem do Warszawy do centrali firmy,podałem numer przesyłki,że bardzo mi się spieszy,bo muszę wyjechać,nie minęło 10 minut,jak odebrałem tel od kuriera,że do mnie jedzie,kurier powiedział,że miał do mnie zajechać na końcu,po 18,ale dostał tel,że bardzo pilna sprawa,i był u mnie jako pierwszego(zadowolony nie był,bo nie po drodze:|) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 To też świadczy o fachowości firmy- śpieszyło Ci się,dałeś znać i kurier znajwił sięu Ciebie,przypadek lub faktycznie się postarali,tak czy inaczej duży plus dla nich. Oby jak najwięcej tego typu pozytywnych przypadków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi