Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem tylko, czemu jak wpisuję rozmiar paczki to wyskakuje, że to nietypowa paczka i musze podać swoje dane, żeby uzgodnić cenę takiej paczki. Chyba poszukam kogoś kto będzie jechał busem do Polski i zabierze to za jakieś normalne pieniądze.

mi tak za każdy raz wyskakiwało nawet jak tu krajowej szukałem . według mnie najlpeiej zadzwoń bo tak jak dzisiaj pogadałem z tym kurierem to troche inne kwiatki wyszły niektórym ważą towar pózniej a niektórym nie. nieraz wystarczy dać kierowcy na piwo i unika sie wielu niespodzianek

• 3 tygodnie później...

powiem wam że nie wiem jakim kurierem wysłał koleś do mnie części ale było to błyskawicznie

koleś wysłał części we wtorek a ja już w środę popołudniu je miałem trasa bielawa -Wrocław

jak ktoś chcę wiedzieć to mogę zadzwonić do gościa i spytać się o firmę

U mnie wczoraj był ups. Niby bez zastrzezeń ale- dzwoni do mnie babka z tej firmy we wtorek w południe,odbieram i słysze no kurier bedzie dzisiaj u pana,pytam się o której mniej więcej mówi no po 17 myśle dobra ok mija 17,18 kuriera nie ma mój nr. telefonu miał już wcześniej rzecz jasna no i nie przyjechał w ogóle.W środe telefon odbieram i słysze no ja u pana będe za 15 min. Akurat siedziałem w domu i to koleś ,który brał ode mnie słupek silnika go zamawiał i opłacał wiec nie rzucałem się do tego kuriera.Ale gdybym to ja go zamawiał z*****bym gościa że nawet we wtorek majac do mnie nr nie zadzwonił że jednak nie przyjedzie a powinien przeciez w końcu ja nie bede siedział w domu 2 dni i go wypatrywał.( ja nr nie miałem do niego żeby zadzwonić) Więc troche to nie do końca dograne.. za przewiezienie słupka silnika ,który wsadziłem na europalete na płasko po spuszczeniu oleju i przypiąłem pasem od tira z Namysłowa do Warszawy wzieli 140zł słupek ważył 75kg.

Gość dirty.73

wszystko sie da przeskoczyć,wystarczy mieć numer przesyłki,nie pamiętam firmy,ale też czekałem na kuriera,zadzwoniłem do Warszawy do centrali firmy,podałem numer przesyłki,że bardzo mi się spieszy,bo muszę wyjechać,nie minęło 10 minut,jak odebrałem tel od kuriera,że do mnie jedzie,kurier powiedział,że miał do mnie zajechać na końcu,po 18,ale dostał tel,że bardzo pilna sprawa,i był u mnie jako pierwszego(zadowolony nie był,bo nie po drodze:|)

• 2 miesiące temu...

To też świadczy o fachowości firmy- śpieszyło Ci się,dałeś znać i kurier znajwił sięu Ciebie,przypadek lub faktycznie się postarali,tak czy inaczej duży plus dla nich. Oby jak najwięcej tego typu pozytywnych przypadków:)