rookie Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Do sprzedania jak widać komplet felg na oponach E39 M5, wzór Barracuda czy coś takiego Felgi były założone na E28 m535i więc zupełnie nie ten tego Proste, jeździłem tym autem ponad 160 i nic nigdy nie biło. Aukcja dotyczy naturalnie kompletu. Ogólny stan naprawdę niezły, felgi noszą normalne ślady użycia, jedna jest przytarta. Na felgach są opony w stanie naprawdę niezłym, sęk w tym, że na jedną oś są dwie takie same a na drugą po dwie różne, czyli w sumie 3 różne bieżniki. Ja w każdym razie nie poczułem póki nie ściągnąłem kół. Brakuje jednego kapselka BMW. Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu tel. 796 346 489 Aukcja od 800 zł BMW 17" E39 M5 Barracuda - 4 felgi z oponami (2990091593) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 2 ) W treści posta podajemy: opis,do jakiego modelu auta część pasuje, obowiązkowo zdjęcie oraz cenęnie cene od Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 no to cena na forum to 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi