Georgii Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja mam gdzieś lans... Jak założę kiedyś wymarzone alu to będą max 17 a profil oponki nie mniej jak 45 jakbym kulał się tylko po mieście to może i 19 bym wsadził ale na zadupia nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Na dolnośląskie sito na drodze 18stki chyba aby jeździć prędkością patrolową... ***** jak mnie drażnią opinie ludzi którzy nie mają o czymś pojęcia...Jeździłeś kiedykolwiek na feldze 18"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja mam gdzieś lans...Jak założę kiedyś wymarzone alu to będą max 17 a profil oponki nie mniej jak 45 jakbym kulał się tylko po mieście to może i 19 bym wsadził ale na zadupia nie da rady... oj tam oj tam...... temat rzeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Forest tak ale nie w swoim aucie. Chodzi tu bardziej o profil opony na taką felgę bo na zadupia nie założę sobie naleśnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja nie pływałem łodzią podwodną więc na te tematy się nie wypowiadam :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 mata i paczta co się wdziewa na e39 :beta: Aftermarket wheels - (E39 M5 ONLY - Large flat lip only, not step lip) - BMW M5 Forum and M6 Forums Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Na takich laciach to bym u siebie do Lidla nawet nie dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Moim zdaniem nie pasują,zresztą podzela to tylko opinei Przedmówców. Zastanów się czy w ogóle warto zakąłdać coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi