bioly11989 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 witam jestem nowym użytkownikiem forum.od dwoch miesiecy posiadam bmw 530d z 2001r nie jeszcze nie grzebalem z radiem bo zimno troche ale chcialbym sie zapytac czy ktos moze wie czy jest wejscie w radiu na czincz?chcialbym podlaczyc jakis wzmacniacz i skrzynke basowa.mam radio oryginalne z navi i duzym prostokatnym wyswietlaczem.mam rowniez zmieniarke i jeszcze jedno pytanie kiedy wsadze plyte ktora nagralem sam oczywiscie w audio kiedy zmieniara jest zimna nie czyta plyty kiedy sie nagrzeje troche tzn chwile poslucham jakiejs oryginalniej plyty wtedy czyta nagrana tylko czeszczy w glosnikach i muzyka idzie ale jest zaklocona szumem po czym jak juz idzie jakis czas to szum znika i gra elegancko.czy to tak po prostu musi sie nagrzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 z radiem zrób sobie inaczej, wcale nie musisz ciągnąć kabli od radia, polecam temat http://www.maxbimmer.pl/f35/jak-pociagnac-kable-do-wzmacniacza-w-e36-sedan-p-20312/ A ze zmieniarką to też teraz tak mam , podejrzewam, że laser jest po prostu zaparowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 co do wzmacniacza..... to niema żadnego wyjścia.... są 3 opcje... 1; kupujesz takie coś i wpinasz się najlepiej w 2 tylne głośniki.....(ja posiadam takie coś) Konwerter Audio Głośniki na CINCH RCA Tanio !!! (2953909597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2; dajesz radio do elektronika i wyprowadza wyjście z radia 3; kupujesz wzmacniacz z wbudowanym wejściem ''hi input....'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 u mnie też zagościła 1sza opcja, najszybciaj i najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly11989 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 dzieki wielkie za podpowiedz.. bede musial sobie cos takiego zakupic bo nie chce mi sie duzo grzebac a to jest szybkie i dobre rozwiazanie. a co do zmieniary to chyba masz racje bo teraz jest troche cieplej i bez mrozow narazie i od razu odpala plyty i gra elegancko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Przejrzyj kabelki od zmieniary, miałem to u siebie. W końcu etap nadszedł na wymianę sprzętu. Dawcą było e39 z 2002 r., cały komplecik, teraz aż miło słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 U mnie nie chciało pobierać cd ze zmieniarki czyszczenie nic nie dało więc kupiłem używkę wyczyściłem laser i śmiga aż miło czyta również nagrywane audio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi