Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem nowym użytkownikiem forum.od dwoch miesiecy posiadam bmw 530d z 2001r nie jeszcze nie grzebalem z radiem bo zimno troche ale chcialbym sie zapytac czy ktos moze wie czy jest wejscie w radiu na czincz?chcialbym podlaczyc jakis wzmacniacz i skrzynke basowa.mam radio oryginalne z navi i duzym prostokatnym wyswietlaczem.mam rowniez zmieniarke i jeszcze jedno pytanie kiedy wsadze plyte ktora nagralem sam oczywiscie w audio kiedy zmieniara jest zimna nie czyta plyty kiedy sie nagrzeje troche tzn chwile poslucham jakiejs oryginalniej plyty wtedy czyta nagrana tylko czeszczy w glosnikach i muzyka idzie ale jest zaklocona szumem po czym jak juz idzie jakis czas to szum znika i gra elegancko.czy to tak po prostu musi sie nagrzac?

z radiem zrób sobie inaczej, wcale nie musisz ciągnąć kabli od radia, polecam temat http://www.maxbimmer.pl/f35/jak-pociagnac-kable-do-wzmacniacza-w-e36-sedan-p-20312/

A ze zmieniarką to też teraz tak mam , podejrzewam, że laser jest po prostu zaparowany

co do wzmacniacza.....

to niema żadnego wyjścia....

są 3 opcje...

1; kupujesz takie coś i wpinasz się najlepiej w 2 tylne głośniki.....(ja posiadam takie coś) Konwerter Audio Głośniki na CINCH RCA Tanio !!! (2953909597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2; dajesz radio do elektronika i wyprowadza wyjście z radia

3; kupujesz wzmacniacz z wbudowanym wejściem ''hi input....''

dzieki wielkie za podpowiedz..

bede musial sobie cos takiego zakupic bo nie chce mi sie duzo grzebac a to jest szybkie i dobre rozwiazanie.

a co do zmieniary to chyba masz racje bo teraz jest troche cieplej i bez mrozow narazie i od razu odpala plyty i gra elegancko..