Pako_83 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam serdecznie mam do sprzedania swoje e46 auto. aktualnie niema go na żadnych aukcjach w internecie. Skopiuje poniżej opis z ostatniej aukcji auta i linki do zdjec. ( przepraszam za kopie opisu ale sie napociłem zeby dokładnie wszystko opisac) Niestety przebywam za granicą do 18.02.13 ale zainteresowanym auto pokaze zaufana osoba - auto stoi w garażu. Cena 27,5 tys tu zdjęcia Galeria zdjęć aukcji Allegro - BMW 330D Galerie Allegro.pl Galeria zdjęć aukcji Allegro - Galerie Allegro.pl wystawiam do sprzedania BMW e46. Jest to moje oczko w głowie, auto w stanie bliskim ideału a w porownaniu do innych e46 perfekcyjnym. Autko wrecz pedantycznie zadbane i mocno dofinansowane. Jestem wieloletnim miłosnikiem marki, wiec wiem jak o nie dbac. Nie upalany , nie męczony turbo zawsze rozgrzane i schłodzone. Jezdzone z głową. Auto ma zalozone 17" fabryczne felgi z oponami zimowymi (zdjecia byly robione na kołach letnich- których aukcja nie dotyczy) Ponizej postaram sie jak najdokładniej opisac auto: Dane podstawowe: Model - BMW E46 330dA model poliftowy wersja nadwozia EUROPA - sedan Kolor - srebrny metaliczny Rok produkcji i rejestracji - 2002 Wersja silnika - 3.0 Diesel common rail - 184 km Skrzynia biegów - automatyczna, adaptacyjna Steptronic Napęd- koła tylne Numer VIN - WBAER91080KG81012 Przebieg- 161 tys km Wyposażenie : Skórzana tapicerka czarna Drewno szlachetne Klimatyzacja dwustrefowa AIRBAG x 6 Reflektory ksenonowe - soczewkowe Nawigacja GPS tzw Duza navi Parktronic tył Kierownica Skórzana "M" z pełnym sterowaniem Podgrzewane fotele Radio ze zmieniarką na 6 płyt cd Tempomat Elektryczne szyby , lusterka, dach Szyberdach szklany Lusterko wsteczne samosciemniajace halogeny Wspomaganie i regulacja kierownicy w 2 płaszczyznach welurowe dywaniki i pewnie wiele innych Wyposażenie dodatkowe ( nie wynikające z numeru VIN): Czarna podsufitka "M" Zestaw białych kierunkowskazów spoiler tylnej klapy "M" Końcówki wydechu ze stali nierdzewnej Zawieszenie gwintowane TA technik Felgi aluminiowe 17" fabryczne z zimowymi oponami Opis szczegółowy Historia auta. Auto zostało wyprodukowane w roku 2002 i zakupione w salonie w niemczech. Poruszał sie nim tylko jeden właściciel. Sprowadzone do Polski w maju tego roku z przebiegiem 156tys km. Jest to przebieg potwierdzony ksiązką serwisowa i histora dostepna w serwisie (dostepna w ASO BMW). Do auta jest komplet ksiązek, instrukcji i wszystkie 4 ( tak cztery !) kluczyki. Auto po przywiezieniu do Polski zostało zarejestrowane w kraju przezemnie- jestem pierwszym właścicielem w kraju a drugim wogóle. Autko (za mojej kadencji) było garazowane i wiecej stało niz jezdziło. Zrobiłem nim tylko 5 tys km. Aktualny stan licznika to 161 tys i jest on w 100% prawdziwy za co ręcze- świadcza o tym nie tylko dokumenty, historie serwisowe ale rowniez stan. Stan blacharsko- lakierniczy. Auto jest w 100% bezwypadkowe !!! wszystkie elementy blacharskie sa oryginalne, nie byly wymieniane, nic nie bylo odkrecane z nadwozia- nie ma sladów kluczy srubach np blotnikow, takie elementy jak lampy sa oryginalne fabryczne nie maja polamanych plastikow, naklejki na pasie przednim takze sa oryginalne! To swiadczy o bezwypadkowosci auta. Jedynie na dwoch elementach zostala polozona nowa warstwa lakieru- Maska i prawy błotnik. Zostalo to zrobione w niemczech, nie ma roznic lakieru wyglada fabrycznie, nie ma tam rowniez szpachli!!! Cale auto bylo badane czujnikiem lakieru i zachowuje wartosci w okolicach 120-170 mikronow jedynie na wspomnianych elementach warstwa jest podwojna ok 300m ale rownomierna co oznacza ze nie byl klepany a jedynie ponownie polakierowany ( tak jak pisalem wczesniej nie byl nawet odkrecany, a lamby sa oryginalne). Lakier jest w swietnym stanie nie posiada wiekszych skaz czy rys (nowy nie jest wiec jakas ryske sie znajdzie) Silnik i skrzynia biegow: jednostka niezawodna, w pełni sprawna. Wymienione swiezo filtr powietrza oraz weglowy filtr kabinowy,olej pełny syntetyk Castrol takze świeży , nie kopci wogóle nawet przy maksymalnym przyspieszaniu. Stan silnika pefekcyjny. Skrzynia przerzuca gładko bez szarpnieć wręcz niewyczuwalnie. Zawieszenie: Po przyjezdzie do polski zostal zrobiony pełny przeglad zawieszenia w serwsie ///Majewski BMW serwis w Brzegu opolskim. Zostały wymienione gumy tylnego zawieszenia, przedniego zawieszenia, łączniki sabilizatorów wszystko loemferder ( nie uznaje tzw zamienników). Amortyzatory ( jeszcze fabryczne!!!) zostały zastąpione zawieszeniem gwintowanym TA Technik. w 100% sprawne zawieszenie nie wymaga zadnych nakładów- bo wszystko nowe Wnętrze: Skórzana tapicerka nie jest popekana ani podarta, skórzana kierownica ma strukture i nie błyszczy sie we wnętrzu wszystko działa. Chodniczki sa welurowe oryginalne w stanie fabrycznym. W środku nie było palone! Popielniczka jak nowa. W bagazniku wszystko na miejscu- pełny zestaw kłuczy oryginalnych, fabryczny lewarek, klin koło wszystko tak jak wypuscila fabryka! Akumulator rowniez oryginalny BMW biały !!! Podsumowanie: Oferta jest skierowana do milosnikow BMW i ludzi zmeczonych ogladaniem wyszpachlowanych igielek od dziadka z podarta kierownica przy 200tys km :)Jezeli szukasz auta bezwypadkowego z malym przebiegiem i pedantycznie zadbanego to napewno sie nie rozczarujesz ( sam szukalem przez pół roku). Auto nie wymaga zadnych inwestycji wszystko działa i daje ogromna przyjemnosc z jazdy. tel 500866086 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Widziałem, oglądałem i wiem, że auto godne uwagi. Jak zresztą wszystkie Beemki od Pako Przemek wrzuć chociaż jedno zdjęcie bez linku bo ogłoszenie poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako_83 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) zdjęcia : niestety koła kupił Forest . Na jednym zdjęciu jest na oryginalnych felgach 17 Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Pako_83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 niestety koła kupił Forest Dlaczego niestety, ja się cieszę :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi