lechu80 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam moje cudeńko ma przejechane 170 tyś i niewiem jaki olej zalac czy pełen syntetyk czy pół syntetyk i jakiej marki? Olej był wymieniany w niemczech ale kolo nie napisał jaki był wlany! A i jeszcze niewiem ile? pozdrawiam i z góry dzieki za udzieloną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Oleje to temat bez konca, sam musisz sie zdecydowac. Co do tego jaki typ , to sadze ze napewno nikt go nie skrzywdzil olejem mineralnym, wiec najlepiej lac pelny syntetyk. Ja swojemu zalalem posyntetyk bo byl z wloch i mial krecony licznik na bank bo wszystko od srodka jest wytarte (tapicerka itp) a na liczniku 180tys. i balem sie zalewac pelny syntetyk do motoru z takim przebiegiem. A jesli chcesz wiedziec ile to wpisz tu swoj VIN i napisze ci ile tam oleju wchodzi: http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi Ja zalalem Mobil 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 W STANDO LEJA MOBILA SYNTETYKA I POPELNILEM BLAD ZALEWAJAC POL SYNTETYK ALE MI WYPLUKAJA SILNIK I SYNTETYKA ZALEJA <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ja to leje mineralny,bo moja buma to juz ma 338 tyś i jeszcze śmiga.jak na auto z takim przebiegiem to silnik nawet nie zadymi,a czasami to kat mi sie właczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu80 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 zalany 10w40 valvoline <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi