Gość dirty.73 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 ewentualnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Więc odezwę się raczej po południu dnia któregoś, bo w robocie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 To ja to zle zrozumialem.. Ja myslalem, ze chcesz 8 wgrac na XP. No to musisz usunąć wszystkie partycje, przestawić tryb pracy kontrolera z AHCI na IDE i instalka powinna ruszyc. Ten blad pojawia sie podczas instalacji czy zanim ona sie zacznie? Grunt to dobra instalka XP, ja ostatnio mamie tak robilem to dopiero 3 wersja Windows XP SP3 ruszyla. Inne mialy jakies problemy, nie wiem czy to nie chodzi o najnowsze zaimplementowane latki. Wszedlem w instalacje windows 7, pousuwalem wszystkie partycje. Reset, plytka od XP i jazda. Ale ja i tak polecam wmware pod 7. Popatrz tutaj: INPA pod WIN7 - trandolf - Chomikuj.pl Znajdz co potrzebujesz, wszedzie masz instrukcje instalacji, to gosciu z bmw-sport.pl. INPE na Windows 8 zrobilem w jakies 5 minut ( plus pobranie plikow ). Masz juz przygotowany kompletny wirtualny Windows XP z INPA, wszystkimi sterownikami, wspolpraca z DISem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Sam muszę polukać na tego Chomika i może coś pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 no koleś,Trandolf,zrobił niezłą robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 To ja to zle zrozumialem.. Ja myslalem, ze chcesz 8 wgrac na XP. No to musisz usunąć wszystkie partycje, przestawić tryb pracy kontrolera z AHCI na IDE i instalka powinna ruszyc. Ten blad pojawia sie podczas instalacji czy zanim ona sie zacznie? Grunt to dobra instalka XP, ja ostatnio mamie tak robilem to dopiero 3 wersja Windows XP SP3 ruszyla. Inne mialy jakies problemy, nie wiem czy to nie chodzi o najnowsze zaimplementowane latki. Wszedlem w instalacje windows 7, pousuwalem wszystkie partycje. Reset, plytka od XP i jazda. :? a mozna krok po kroku? :oops: Probowalem pliki Trandolfa ale nie chcialo ruszyc. Dlatego sie poddalem i chce xp. Sciagam nastepne xp. Zobaczymy... Poki co dzieki za pomoc. A jak sformatowac c: jak instalka nie lapie? Blad wyskakuje podczas ladowania plikow przed instalowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 a nie chcesz spróbować,czy ten ncs,który mam nie pójdzie pod win8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Chce a zapodasz? Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A czy ktos ma pojecie o tym czy, gdzie i za ile mozna zakupic oryginal BSTS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 hasła szukasz?pewnie zaraz gdzieś wylezie na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 hasła szukasz?pewnie zaraz gdzieś wylezie na necie Nie hasla tylko pelna instalke z licencja itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 jeśli już tak,to czemu nie coś nowszego?ISTE czy tam co?nie lepiej? ale dobra,śmiecimy w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 :? a mozna krok po kroku? :oops:Probowalem pliki Trandolfa ale nie chcialo ruszyc. Dlatego sie poddalem i chce xp. Sciagam nastepne xp. Zobaczymy... Poki co dzieki za pomoc. A jak sformatowac c: jak instalka nie lapie? Blad wyskakuje podczas ladowania plikow przed instalowaniem No wiec tak, instalka nie rusza bo prawdopodobnie ma problem z wykryciem partycji. Wiec wlacz instalacje Windows 7/8, daj tam dalej/akceptuje/dalej i jak bedzie wybor partycji do instalacji to usun wszystkie partycje, a nastepnie poprostu anuluj instalacje. Po tym instalka Win XP musi ruszyc i wykryc partycje bo tak poprostu robilem jesli to nie pomoze to sciagnij z neta obraz "Hirens Boot CD" najnowsza wersje, odpal z plytki i wejdz w jakikolwiek program do partycjonowania dysku jak np. fdisk i poprostu usun partycje i zapisz tablice partycji. Wtedy Windows XP musi na 1000% wykryc dysk i instalka ruszy. Jesli pytasz o zmiane trybu pracy dysku to w sumie Ciebie nie powinno to dotyczyc jesli na tym samym komputerze juz miales Windows XP i przy instalacji Windows 8 nie dotykales opcji w BIOSie. Co do Trandolfa to wal wedlug wskazowek, instalka INPY to blachostka, gorzej jest z DISem bo trzeba juz polaczenia i mostki ustawiac w wmware. Tam masz instrukcje w .pdf jak krok po kroku to zrobic, a w skroceniu wyglada to tak, pobierasz wmware z chomika Trandolfa, nastpnie plyte INPA pod Win 8 dla DIS, instalujesz wmare, rozpakowujesz INPA i wkskazujesz obraz INPY w wmware. Wlaczasz i juz wszystko dziala, wiec sprobuj jeszcze raz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zainstalowalem windows 7 32 bitowy i smiga wszystko jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi