darecki147 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam Od niedawna jestem posiadaczem BMW 316 Coupe. Przed wyjazdem chciałbym dopiąć wszystko na ostatni guzik no i mam problem a mianowicie - Jaki olej wlać do skrzyni biegów (podobno jet jakiś "specjalny")???? Dzięki z góry za odpowiedzi. A tak na marginesie może jest jakaś stronka gdzie mógłbym coś więcej poczytać o moim modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 http://www.castrol.com/castrol/subsection.do?categoryId=82916717&contentId=6006656 po prawej stronie masz narzędzia i opcje dobierz olej do swojego samochodu, wybierz model i bedziesz wiedział. Chociaż u mnie np. w e36 na skrzyni mam naklejkę pomaranczowa i wiem ze powinienem lac ATF, ale sa tez naklejki czarne i zielone. Wiec najpewniej to byłoby chyba wejsc pod autko i sprawdzic kolor naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki147 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi