marian__ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam Zwracam się z zapytaniem czy przewody WN firmy SENTECH 8088 są dobrej jakości do bmw z rocznika 1990 e 30 1,6 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Sentech raczej nie polecany, ale może się poprawił, kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 A dlaczego piszą o nich że są rekomendowane do LPG?? W tym przypadku chyba świeca ma znaczenie nie sam przewód? Ale jest wiele innych marek przewodów co są lepszej jakości o tej firmie słyszę może 2-3 raz w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 A dlaczego piszą o nich że są rekomendowane do LPG?? ma znaczenie a że nie chce mi się tłumaczyć to tu można poczytać :4: GG - przewody zapłonowe bez tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 A dlaczego piszą o nich że są rekomendowane do LPG?? Bo pewnie sie nie nadają do gazu A poważnie przy instalacji gazowej przewody WN są bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian__ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dobra to jakie polecacie i w jakiej cenie?? mam 150 zl na przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Miałem sentechy w m10 przez jakiś miesiąc-dwa (do swapa) i przez ten czas nie było na co narzekać. Budżetówki, ale auto mi normalnie paliło i jeździło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Dobra to jakie polecacie i w jakiej cenie?? mam 150 zl na przewody poczytaj ten temat bo właśnie sprawa kabli jest wałkowana wiem że masz 1,6 a nie 2,5 ale jeżeli chodzi o firmy to masz opinie tutaj a wybór należy do ciebie :wink: http://www.maxbimmer.pl/f27/kupie-kable-zaplonowe-e30-325-320-m20-20711/ Edytowane 26 Stycznia 2013 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie... Ku..wa co to jest Sentech? Czy to aby nie klon czy jakiś inny twór wspaniałej firmy bodajże jamex której to przewody zapłonowe za czasów mojej młodości nie tak odległej nie chciały współpracować z jakże niewymagającymi silnikami S01-Z3A czyli WSKami... Sam mam przewody Sentecha z innego auta które nowe pracowały gorzej niż połamane oryginalne 18 letnie. Przewody "specjalne" świece "specjalne" do elpidzi- kurde ale marketingowcy sobie używają A gdzie ta ich specjalność? Niech ktoś mi palcem pokaże a ja wezmę mądre książki i wtedy to skonfrontujemy. Artykuł mnie przeraził - no cóż całe życie się widocznie będę uczył a i tak głupi umrę jak będę więcej czytał takich artykułów. Przewody silikonowe i izolacje silikonowe (mam z przetwórstwem tworzyw styczność) mają jedną wadę: cena. Artykuł taki sobie ewidentnie sugeruje że sentech jest co by nie mówić świetny, a wcale nie jest i mogę to empirycznie udowodnić. Zapłon mieszanki LPG z powietrzem też wcale nie jest utrudniony. Ma nawet lepsze parametry spalania niż Pb z powietrzem- wynika to z prostej fizyki. Artykuł zapewne pisany przez jakiegoś marketingowca z sentacha... Marianciu kup sobie przewody hmmmm czyje? Kup Beru- zapomnisz co to są przewody WN. ...ale nie skoro szukasz rozwiązań budżetowych kup sobie "boszki". ...ale tu jest drugi knyf- nie kupuj bosha dedykowanego do e30 a do volvo 740 2.0. Uśmiejesz się z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 swoją zrobiłem 200.000 km na gazie bez wymiany kabli wn. tzn raz się skusiłem i załozyłem właśnie kable o których mowa i po paru miesiącach wróciłem do orginałów(beru-których na szczęście nie wyrzuciłem) bo cyrki się działy.potem kupiłem boscha i miałem je 8 dni,dopóki mi jakaś łasica wszystkich nie przegryzła hehe.także jeżdżę nadal na tych które były od początkukuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi