Wilkov Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 itam, sprzedam moją "trumienkę". Auto zakupiłem dwa lata temu od forumowicza i przez ten czas służyło mi wiernie.Przejechaliśmy współnie 50tys.km i tylko dwa razy mieliśmy historie nieprzyjemne-co wiosnę Bmw miało problemy z chłodzeniem-w ub.roku przeciągały się przez niekompetencje mechaników.Dopiero w lipcu wszystkie przyczyny zostały wyeliminowane.W tym roku był wyciek z układu oraz pompka wspomagająca pompę wody się uszkodziła-wymieniona na oryginał.Poza tym przyjemność z jazdy.M50b25 sprzęgnięte z automatem zapewnia naprawdę komfortową jazdę przy stosunkowo niewielkim zużyciu gazu(sekwencja założona przeze mnie miesiąc po zakupie)-średnie spalanie...mhm-około 13 litrów.Jest to średnia z Wrocławia oraz autostrady z prędkością średnią140-160km/h.Kiedyś w ramach testów udało mi się na a4 zejśc do 8litrów lpg. Auta ma oczywiście wady-brak emblematu(skradziono mi),rysa na drzwiach tylnych, problem delikatny z rantami drzwi,lewy przedni błotnik do wymiany(poprzedni właściciel dołoży:) ),przycinający się rozrusznik,brak tylnej wycieraczki.Zapomniałbym-mieliśmy jeszcze jedną nieprzyjemną przygodę-pierwszej zimy,na skutek opieszalastwa opony zimowe założyłem dość późno i taniec na lodzie zakończył się w rowie.Uszkodzenia-wymienione przedni zderzak,lekkie wgniecenie w okolicach tylnych świateł oraz wymiana szyby bocznej(wybita przez złodzieji). Touring ma ori przebieg-288000(w przybliżeniu-nie pamiętam stanu dokładnie),większość zawieszenia w oryginale-sprawnośc amortyzatorów mierzona w czerwcu-ok 70%- od tego czasu auto przejechało jakieś 800km- powodem tego był uszkodzony moduł immo,który dopiero po 5miesiącach naprawił magik(4os. wcześniej nie ogarniały),a poza tym mam drugie auto, którym jeżdżę na codzień. Z autem były małe problemy formalne,ale wszystko już jest zgodnie z prawem. Ok -gaz nie wbity w dowód(i w chwili obecnej zdjęty- na życzenie założę z powrotem-w serwisie rzecz jasna). Ostatnio jak jechałem to przycina się gaz- do przeczyszczenia i zaprogramowania przepustnica na nowo- w serwisie 250zł- moge zrobić albo opuścić cenę. Auto mam w środkach trwałych firmy,więc możliwość wystawienia faktury... Sprawa dość pilna, gdyż czeka mnie inwestycja i potrzebuję pilnie gotówki. Uczciwy opis-żadnych niespodzianek,auto technicznie super(zwłaszcza biorąc pod uwagę stan e34), także proszę nie spodziewać się ceny 4-5 tysięcy- potrzebuję gotówki,ale za półdarmo nie oddam. 36106_1391041129105_1024426668_30948659_588366_n.jpg 38852_1428425983703_1024426668_31044273_655028_n.jpg wnetrze.jpg bunia.jpg 29105_1353927321283_1024426668_30856029_2348737_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 półdarmo nie oddam Nie załamuj mnie. Na forum 3 lata i nie wiesz, że potrzebna jest cena? Jutro leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nie krzycz na kolegę można uznać, że cena jest itam,sprzedam moją "trumienkę". 50tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi