pawaroti Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Polecam ubezpieczenie OC+AC na najlepszych warunkach. Nie szukaj wszędzie, gdzie się da.Wejdź na jedną strone i sprawdź oferty 20 Towarzystw w jednym miejscu warunkach kliknij w link. Łatwy i przyjemny kalkulator do wypełnienia w 3 minuty. Skorzystaj szykbo i ciesz się z taniego oc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Napisz jakiego ubezpieczyciela reprezentujesz od razu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 albo najzwyklejsza strona przez ktora idzie posrednictwo. Kondziu podejzewam ze odpowiedzi juz sie niedoczekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 No już na pewno nie hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja kiedyś bylem w takiej firmie która wybiera ci tańszego ubezpieczyciela a później siadłem na neta poszukalem kontakty do rożnych firm i jak zaczęli oddzwaniać okazało się ze dali mi lepsza propozycje niż ta firma niby znalazła podejrzewam ze ma od tego jakąś prowizje i reprezentuje konkretna firmę tylko o tym się nie mówi a co do ceny to jak się nie mylę to była różnica 112 zl niby nie duża ale zawsze coś i tu mowa o pojemności 1800 cc pewnie przy większej jeszcze taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi