Bromba Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 kochani,nie ten temat,proszę założyć osoby i tam się dzielić doświadczeniami hihi:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A tak se z Zuzą podyskutowaliśmy o życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A se też pyknę posta lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeśli ktoś lubi fantastykę polecam całą serię z "Pieśni lodu i ognia" Martina no i oczywiście wszytsko Pilipiuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Z mojej strony polecam wg. mnie niedocenionego "Wiedźmina" wszystkie części. Sapkowski jak dla mnie napisał coś lepszego niż "Władca pierścieni" Tolkiena, ale to drugie tez polecam. Następnymi pozycjami będą "Lot nad kukułczym gniazdem" i "Tańczący z wilkami. Na podstawie obu powstały świetne filmy. Dla kogoś o mocniejszym żołądku polecę "Trupia farma" Billa Bass-a. Aktualnie jestem w trakcie czytania "Obłęd 44" Piotra Zychowicza, lektura taka, że aż włos jeży się na głowie i już wiem, że następna będzie tego samego autora pt. "Pakt Ribentrop Beck". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 polecam książkę "Kapitan na służbie" (Richard Phillips, Stephan Talty) jest ona na faktach ,opisuje porwanie amerykańskiego statku przez somalijskich piratów na podstawie tych wydarzeń powstał wypuszczony pod koniec tamtego roku film "Kapitan Phillips" ps. ten temat łamie wszelkie stereotypy o " Be-emiarzach " happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 "Atlantyda Odnaleziona" Cliven'a Cussler'a. Świetna książka przygodowa, starożytne cywilizacje, globalny kataklizm zbliżający się do Ziemi, wymieszane z potomkami Hitlera próbującymi stworzyć nowy porządek świata. Wciągnęła mnie niesamowicie, nużą trochę czasem zbyt długie opisy ale fabuła jak dla mnie rewelacyjna, nie mogłem się od niej oderwać... Atlantyda odnaleziona - Clive Cussler - Lubimyczytać.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A mnie przedwcześnie mikołaj przyniósł dwa upominki. Masa - o kobietach polskiej mafii oraz Masa - o pieniądzach polskiej mafii. Póki co 50 stron pierwszej części pękło nawet nie wiem kiedy. Moim zdaniem zapowiada się naprawdę ciekawie, sporo szczegółów, opowieści, historyjek, andegdod. Co będzie dalej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wydobyć "Titanica" - Clive Cussler (265081) - Lubimyczytać.pl Druga książka tego autora która niesamowicie mnie wciągnęła. W zasadzie bardzo podobne wątki jak w przypadku https://pl.wikipedia.org/wiki/Alistair_MacLean. Kto lubi tego autora będzie zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 na chwilę odstawić auto na serwisie i już człowiek nie wie co z sobą zrobić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi