e36__WOŁÓW__BMW Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Siema jak w temacie ;D Miałem już Halogeny ale teraz myślę nad lampami happy_bmw Tylko który pomysł lepszy ? bmw_3 Pomysł Nr 1 .(całe lampy zewnątrz) ?happy_bmw http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/3432/1281/33578140002_large.jpg bmw_3 Pomysł Nr 2 .(całe lampy ale klosze okrągłe wewnątrz) ?happy_bmw http://img522.imageshack.us/img522/5887/allegrot.jpg bmw_3 Pomysł Nr 3 .(tylko światła drogowe klosz wewnątrz) ?happy_bmw ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 miałeś halogeny,czyli juz nie masz <brawo>? jak dla mnie wioska totalna.Nie dość,że z wyglądu kicha to jeszcze to żółte światlo. kojarzy mi się z bardzo starymi autami. moim skorumpowanym okiem lepiej wygladaja normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 chyba tylko w 3 pomyśle,dowodu ci nie zabiorą zaraz po wyjeździe z garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 opcja 3 ale z białymi kierunkami, do tego m pakiet i było by miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak juz, to halogeny + drogowe. Mijania nie moga byc zolte, bo - tak, jak mowi Dirty- dowodzik poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mijania nie moga byc zolte, bo - tak, jak mowi Dirty- dowodzik poleci a tego nie wiedziałem przecież bardzo dużo starszych samochodów francuskich na jeszcze żółte swiatła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak dla mnie kibelek totalny takie światła ale o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36__WOŁÓW__BMW Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Fakt o Gustach się nie gustuje :lol: Ja Uwielbaim Blondynki i Brunetki a ktoś tylko Rude .. ;D Zrobię moda z długimi i się podzielę jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a tego nie wiedziałem przecież bardzo dużo starszych samochodów francuskich na jeszcze żółte swiatła Bo to starsze samochody. Od kilku lat juz nawet nie zarejestrujesz auta z zoltymi swiatlami - chyba, ze jako zabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) w czarnej jak twoja może efekt być ciekawy tutaj masz w zielonej jak gość z BMW Sport zrobił BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - woytek13 -->>BMW E36 316- tutaj znalazłem jak na czarnej wygląda Tijdlijnfoto's | Facebook Edytowane 23 Stycznia 2013 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zawsze jak widzę takie żółte światła na drodze to się gotuję, raz że to obrzydliwe, a dwa że wali po oczach strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ja na Twoim miejscu wolałbym zainwestować w fajne lampy typu clear z ringami np ccfl, białe klosze i autko odmłodnieje. Żółte lamy to już przeżytek, do tego życzę powodzenia w jeździe w deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36__WOŁÓW__BMW Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zapytałem pewnej ważnej dla Mnie kobiety co o tym mysli i odpowiedziała "włosy Sobie debilu na zółto zafarbuj a od Beemki wara nie krzywdź jej ,proszęuklon_bmw" Więc nic nie moduje w tym kierunku ale dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 mądra kobieta chwali jej się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zapytałem pewnej ważnej dla Mnie kobiety co o tym mysli i odpowiedziała "włosy Sobie debilu na zółto zafarbuj a od Beemki wara nie krzywdź jej ,proszęuklon_bmw" Więc nic nie moduje w tym kierunku ale dzięki za opinie ha ha dobre zostaw ori ewentualnie sobie dołóż ringibmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi