Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule, kupei kable zaplonowe do e30 m20. Z tego co wiem, do b20 i b25 sa takie same. Ogolnei szukam jakis uzywek w bardzo dobrym stanie, bez przebic itd, bo na 90% jestem pewien ze wadliwa praca silniak jest wina kabli, ale nie chce ryzykowac te 10% za 230 plenow..

info na PW.

....ja pierdziule, jakie 230zl. Wlasnie wszedlem na strone i NGK albo bremi zaczynaja soe od 350-400zl :bag: ja pitole, niezly kosmos. Orientuje sie moze ktos, czy gdyby zalozyc od 24V (na sprobowanie czy to jest wina kabli), czy silnik bedzie chodzil w miare normalnie? czy no chance?...

stawiam dobry browar dla kogos kto mialby ewentualnie kable od e30 325 do pozyczenia na jeden dzien.. :piwo:

w m50/m52 kabli nie ma ;) na allegro da sie taniej upolować ngk, ja do m20 niecałe 300zł zapłaciłem. A ze względu na ich ceny, mało kto wogóle je wymienia i mogą być częstą przyczyną niedomagań. U mnie robiły dyskoteke pod maską, takie przebicie

Wozu a co Ty chcesz z M50 do M20 wkładać?

Tak sie rozpedzilem. Sorki.. ;)

Maltarn, wiem ze kasa duza. Wszystko sensowne w okolicach 350zl. Jestem praktycznie pewien ze kable do wymiany, ale biorac pod uwage ze jeszcze zeby jezdzila trzeba 4 zimowki, to do tego dorzucic troche kabla za ciut ponizej pol tysiaka, to suma piecze. Na allegro znalazlem ori uzywki za 150zl...ale rownie dobrze ja moge wyczyscic i sprzedac swoje z 325 na allegro jako nowki w bardzo dobrym stanie.. ;)

Nic, trza kupic i tyle..

NGK 293zl

Janmor jakas firma nie wiem 163zl napewno i tak leprze beda niz uzywka jakas NGK

Sentech 150zl i to najleprza tansza alternatywa :)

to

sa ceny na moich rabatach bez zadnej przycinki..

jak bedziesz dalej zainteresowany to jutro moge podzwonic jeszcze bo to co podalem to na kompie sprawdzilem a do reszty musze zadzwonic :) pozdrawiam wal na koma smsami albo dzwon...

• Lubię 1

Zastanawiam sie co ty masz Kablom Sentech do zarzucenia... ja nie raz je uzywałem i autka na nich chodza normalnie... ale zecz gustu jak sie sra hajsem :) mozna kupywac ngk albo bosha w dzisiejszych czasach nie

nie ma cudownych kabli ngk i bosh heheh to sa poprostu kable... pozdrawiam

Zastanawiam sie co ty masz Kablom Sentech do zarzucenia... ja nie raz je uzywałem i autka na nich chodza normalnie... ale zecz gustu jak sie sra hajsem :) mozna kupywac ngk albo bosha w dzisiejszych czasach nie

nie ma cudownych kabli ngk i bosh heheh to sa poprostu kable... pozdrawiam

A gdzie napisałem że NGK albo Bosch, ja jeżdżę na Bremi i na tych się nie zawiodłem, NGK kupa a sentechy, jamrony rozłażą się po pół roku. Jak ktoś chce płacić kilka razy to niech kupuje (a może trafi mu się za pierwszym razem, kto wie)

• Dodaj nową pozycję...