fabner Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Hej czy jeśli wymienie na używke sondę lambda to auto bedzie dobrze chodzić? czy raczej nie ryzykować i dopłaćić te 50% i kupić oryginał? mieliście podobne dylematy? p <bmw_1> zdr <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 polecal bym Ci jednak kupic orginal ... Przynajmniej zalozysz pewne i sprawne a duzo drozsze nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 albo uzywka albo boscha, moze byc uniwersalna ale jest malej zywotnosci oryginal to cena z kosmosu X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNETUS Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ja zmienilem na uzywke i problemu nie ma. Moze znajde jakas bo wiem ze mialem wiecej to dam znac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabner Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ja zmienilem na uzywke i problemu nie ma.Moze znajde jakas bo wiem ze mialem wiecej to dam znac. Pozdrawiam jak bys mial to bybylo spoko happy_bmw napisz tez jakis kontakt do Ciebie thanks <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNETUS Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 jeszcze nie szukalem bo mam zagracony garaz kontakt pod magnetus@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi