Proper1986 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam wszystkich Szukam schematu ogrzewania tylnej szyby w e34 1989r 2.5 benzyna. Jakby ktoś miał bylbym wdzięczny A może ktoś wie co się dzieje i miał podobny prblem: otóż po włączeniu przycisku ogrzewania tylnej szyby nic się nie dzieje, ogrzewane są tylko lusterka boczne. Gdzie szukać przyczyny? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 <bmw_2> mam ten sam problem ale jeszcze nie szukałem .z tego co wiem poprzedni wł. zmieniał przednią szybe też podgrz. i być może coś odłaczyli bo wyciągałem panel i jest wolne gniazdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 <bmw_2> mam ten sam problem ale jeszcze nie szukałem .z tego co wiem poprzedni wł.zmieniał przednią szybe też podgrz. i być może coś odłaczyli bo wyciągałem panel i jest wolne gniazdo. ma byc wolne [ Dodano: 27 Listopad 06, 20:58 ] Witam wszystkich Szukam schematu ogrzewania tylnej szyby w e34 1989r 2.5 benzyna. Jakby ktoś miał bylbym wdzięczny A może ktoś wie co się dzieje i miał podobny prblem: otóż po włączeniu przycisku ogrzewania tylnej szyby nic się nie dzieje, ogrzewane są tylko lusterka boczne. Gdzie szukać przyczyny? pozdrawiam. podlacz sobie zarowke do kabelkow od szyby i jedz autem jak sie zapali to znaczy ze masz cos z szybą jesli sie nie zapali to moze bezpiecznik, poszukaj pod tylnym fotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi