koko090681 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 no ja wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ja nawet nie mam jak wysłać bo dysku zapomniałem, najwyżej na edycje jesienna się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 1) viviek 2) sagui 3) mariusz13 4) siwek 5) dudek 6) koko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Pojszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 to i ja tak dla frekwencji... spróbuję sobie:D a co ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 1) viviek 2) sagui 3) mariusz13 4) siwek 5) dudek 6) koko 7) Dyziu 8) maltarn 9) galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jedziemy z 4 ostatnia czescia zgloszen do kalendarza. Zdjecia nadsylamy do 8 listopada zeby mozna bylo oddac wszystko do druku jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Pytanko odbieram niedlugo auto i cykne sesyjke.nie mam 100 postow wiec foty nie moge podeslac czy do 8 listopada musze ponabijac posty ?? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 nie mam 100 postow wiec foty nie moge podeslac czy do 8 listopada musze ponabijac posty ?? Proponowałbym bardziej zaangażować się w "życie" forum, to najlepsze rozwiązanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mogę wysłać zdjęcie Pawełka? nikt nie pozna że to to samo auto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Poszło ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Poszło ode mnie już zrobiłeś jesienną fotę ? szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a no już zrobił i to jaką teraz reszta musi się na prawdę postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ja podeślę ja wrócę może się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 1) kamcio 2) mrsiwek 3) koko 4) PawelDSW Jak patrze na te zdjecia to smialo stwierdzam, ze bedzie dobra rywalizacja Czekam na wiecej tak dobrych fotek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 1) kamcio 2) mrsiwek 3) koko 4) Pawel 5) PawelDSW czy juz jestem na 4tej pozycji ?? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 1) kamcio 2) mrsiwek 3) koko 4) PawelDSW 5) Forest 6) hall Ojjj bedzie sie dzialo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Po zapowiedziach Nema czuje że będzie grubo :lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Hall twoje zdjecie w drugim glosowaniu zajelo drugie miejsce. Przykro mi ale w tej edycji nie mozesz brac udzialu. 1) kamcio 2) mrsiwek 3) koko 4) PawelDSW 5) Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jedno zdjęcie na cały kalendarz można przesłać tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 1 post w temacie : Jedna osoba może przesłać jedno zdjęcie w kwartale. Jedno auto może być w kalendarzu jeden raz, więc jeżeli zdjęcie forumowicza zostanie wybrane w pierwszym kwartale, nie wysyła ponownie zdjęć do konkursu. 1) kamcio 2) mrsiwek 3) koko 4) PawelDSW 5) Forest 6) sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 moje poleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Zdazylem uff.. Ale konkurencja konkretna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi