Gość ChriS. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 żeby na 1 stycznia każdy kto chce powiesił już kalendarz na ścianie:) tutaj sie zgadzam byloby milo dostac kalendarz juz pod choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 W weekend cykne sesje i coś zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Eee, to ja nawet nie startuje:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Eee, to ja nawet nie startuje:-P Co nie startuje. Wpadaj do Namysłowa i zrobimy wspólną sesyjkę z Bastarsem i będzie lux happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ja czekam na miesiące letnie jak się da już pape z dachu zerwać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 1. Georgii 2. mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Po długim weekendzie (i kilku krótkich też) pewnie wszyscy natrzaskali fotki, tylko zapomnieli wysłać Czekamy, bo czasu coraz mniej:) Termin do 10 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Zostalo 10 dni !! Czekam na spam meila z waszej strony Moze macie jakies opory, wstydzicie sie auto albo uwazacie, ze jest niegotowe to sie mylicie. Wygrywa ZDJECIE z bmw a nie samo BMW 1. Georgii 2. mrsiwek 3. rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 1. Georgii 2. mrsiwek 3. rush 4. Forest 5. Hall 6. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ostatni gwizdek na wyslanie zdjec. Jutro ruszamy z glosowaniem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 No no co za fury będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zapraszam do nadsylania kolejnych zdjec do 10 wrzesnia. Sporo bedzie sie dzialo w tym czasie to licze na pozadne spamowanie meila kalendarz2014@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przypominam o kalendarzu. 2 miechy minely a tu ani jednej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 wysle chyba pamiatkowe foto e30tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ile zdjęć się wysyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ile zdjęć się wysyła ? Jedna osoba może przesłać jedno zdjęcie w kwartale Zgaduj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pierwszy obstawiam. 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgaduj... oj tam oj tam nie zauważyłemuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 1) viviek 2) sagui 3) mariusz13 4) siwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 1) viviek 2) sagui 3) mariusz13 4) siwek 5) dudek Przypominam, ze dzis jest ostatni dzien na wysylanie fotek. Jutro ankieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Wysłałem zdjęcie, mam nadzieję że przymrużycie oko i wpuścicie mnie do ankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Przykro mi Zasady co do osob wysylajacych zdjecia sa niezmienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jeszcze ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 a ja co ???? chyba moge juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jesteś już rok, masz 100postów, na spocie byłeś, to ślij fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi