Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Rozpoczynamy akcję Maxbimmerowy kalendarz 2014. Zdjęcia będą wybierane kwartalnie, adekwatnie do pory roku. Do 10 marca można przesyłać zdjęcia zimowe. Po tym terminie zakładamy ankietę - czas głosowania 2 tygodnie. Każdy forumowicz będzie miał prawo oddać 6 głosów. 6 zdjęć z największą liczbą głosów znajdzie się w kalendarzu (po 2 na miesiąc). Zdjęcia wiosenne do 10 czerwca, letnie do 10 września, jesienne do 30 listopada (aby zdążyć z drukiem do końca roku). Zdjęcie może przesłać każdy kto spełnia następujące warunki: - 1 rok aktywnej obecności na forum - minimum 100 postów (bez działu powitań i offtopika) - minimum 1 obecność na spocie (ale taka bez ściemy ... np. ktoś sobie przyjechał posiedział w aucie z nikim nie rozmawiał ... i twierdzi że był na spocie) - start w konkursie osób które mieszkają na stałe poza granicami kraju będzie rozpatrywany indywidualnie (oczywiście 1-rok obecności i 100 postów będzie wstępem do rozmowy). Jedna osoba może przesłać jedno zdjęcie w kwartale. Jedno auto może być w kalendarzu jeden raz, więc jeżeli zdjęcie forumowicza zostanie wybrane w pierwszym kwartale, nie wysyła ponownie zdjęć do konkursu. Minimalna rozdzielczość 2000x1500. Zdjęcia na I kwartał należy przesłać do 10 marca na maila kalendarz2014@gmail.com W temacie Nick i kod silnika np. Edka M43B19 Lista: 1. Edytowane 3 Marca 2013 przez Forest 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Przypominamy o konkursie, prosimy o wysyłanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 kalendarz2014@gmail.com. na ten adres nie idzie wysłać , przechodzi na ten sam, ale bez kropki na końcu bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Lista: 1. Bastars 2. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 kurde ja wyślę dopiero letnie bo wtedy mija mi rok obecności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 kurde ja wyślę dopiero letnie bo wtedy mija mi rok obecności A szkoda bo takie ostatnio ładne na Hallera zdjęcia porobiłeś (sorki za ot ale musiałam:p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mam prosbe do osob nadsylajacych zdjecia o zapoznanie sie z regulaminem. Tylko zdjecia spelniajace wymagania beda braly udzial w konkursie. Prosze o nie wysylanie prosb jak sobie poradzic z navi w 5er albo zdjec krajobrazu zimy zrobionego z bmw Lista: 1. Bastars 2. Lijo 3. Sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Za malo osob jest do takiego czegos. Przeciez na Kalendarz 2013 mielismy 31 zdjec raptem, z czego wylosowalismy 24. To teraz bedziemy z 6 zdjec losowac 4 co kwartal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Poczekamy do 10 marca. Mam nadzieje, ze jest tylko tyle fot ze wzgledu na okres zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak się okaże, że będzie mało fur to zrobi się większe foty i po sztuce na miesiąc :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Spokojnie. Są jeszcze 4dni Co tam za fotkę żeś wyskrobał co??? Muszę chyba w plener pojechać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Panie i Panowie! Mamy ostatni weekend na sesję zdjęciową. Ja jeszcze wczoraj nawet trochę śniegu znalazłam NA ZDJĘCIA CZEKAMY DO NIEDZIELI 10 MARCA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Lista: 1. Bastars 2. Lijo 3. Sagui 4. Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 praktycznie nie będzie żadnej rywalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 poszła fota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Lista: 1. Bastars 2. Lijo 3. Sagui 4. Edka 5. Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Rozpoczynamy zbieranie zdjęć do kalendarza na II kwartał. Do 10 czerwca można przesyłać zdjęcia wiosenne. Po tym terminie zakładamy ankietę - czas głosowania 2 tygodnie. Każdy forumowicz będzie miał prawo oddać 6 głosów. 6 zdjęć z największą liczbą głosów znajdzie się w kalendarzu (po 2 na miesiąc). Zdjęcia letnie do 10 września, jesienne do 30 listopada (aby zdążyć z drukiem do końca roku). Zdjęcie może przesłać każdy kto spełnia następujące warunki: - 1 rok aktywnej obecności na forum - minimum 100 postów (bez działu powitań i offtopika) - minimum 1 obecność na spocie (ale taka bez ściemy ... np. ktoś sobie przyjechał posiedział w aucie z nikim nie rozmawiał ... i twierdzi że był na spocie) - start w konkursie osób które mieszkają na stałe poza granicami kraju będzie rozpatrywany indywidualnie (oczywiście 1-rok obecności i 100 postów będzie wstępem do rozmowy). Jedna osoba może przesłać jedno zdjęcie w kwartale. Jedno auto może być w kalendarzu jeden raz, więc jeżeli zdjęcie forumowicza zostanie wybrane, nie wysyła ponownie zdjęć do konkursu. Minimalna rozdzielczość 2000x1500. Zdjęcia na II kwartał należy przesłać do 10 czerwca na maila kalendarz2014@gmail.com W temacie Nick i kod silnika np. Edka M43B19 Lista: 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Przesłałem zimowe foto swojej e39. Szału nie ma,ale ładnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Przesłałem zimowe foto swojej e39. A czytales post Edki - zaraz nad Twoim: Do 10 czerwca można przesyłać zdjęcia wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ciebie Sagui chyba nie ma w kraju :lol: , otóż mamy wiosnę , no i śnieg, w lany poniedziałek robimy kulig:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Nie mam jak sztucznego słońca zrobić i za dużo śniegu w plenerze aby go pozamiatać do zdjęcia bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Minął miesiąc i nie ma ani 1 zgłoszenia? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie ma co ukrywac.. Na forum mamy kilka tysiecy osob, z tego ledwie ze 100 jest aktywnych i ledwo 20 uczestniczy w regularnych zlotach. Mozna wiec spodziewac sie 20 zdjec do kalendarza rocznego. Z sezonowym glosowaniem przy tej liczebnosci to mogl byc nie najlepszy pomysl zwlaszcza, ze ludzie zaczynaja sie interesowac kalendarzem pod koniec roku. W ostatnim kalendarzu bylo 30 zgloszen i 24 zdjecia wybrane plus to to, ze mamy coraz wiecej ladnych fur na forum wiec ludzie dawac foty! Nie wierze, ze nie ma tutaj 50 pieknych BMW do kalendarza. To przynajmniej 2x tyle ile potrzebujemy Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Minął miesiąc i nie ma ani 1 zgłoszenia? Trochę zaspałam;) 1. Georgii Z sezonowym glosowaniem przy tej liczebnosci to mogl byc nie najlepszy pomysl Bez przesady:P wcześniej był konkurs miesięczny i była frekwencja:) System kwartalny był uzgodniony wcześniej, zeby wszystkie zdjęcia nie były w tej samej scenerii i żeby na 1 stycznia każdy kto chce powiesił już kalendarz na ścianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi