chlebi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 i to się nazywa zlot atmosfera widać rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) co do zlotu w polskiej nowej wsi bajerka organizatorzy staneli na wysokosci zadania i wszystko było malina co do after party w prudniku wszystko tez dopiete na ostatni guzik tylko atmosfera maxbimmerow mi osobiscie nie lezala :bag: Edytowane 16 Czerwca 2013 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Miras wrzuć filmiki z przejazdów po torze Wczoraj po torze, a dziś ( przez Energetycznych ) na 1/4 w Legnicy ( Tuningowisko).... startowało 18 aut np. 2 x AMG cls ( 550km i 600km), corsa (300km), clio (230km), Ford Mustang, jakieś sportowe reno megane z klatką, astra gsi z klatką, audi rs4, audi sg 2.2, "sportowe" maluchy i cienko, e61 530d z dynosoftu, e36 4.0 v8, audi V8 i ja taki szary żuczek oraz jeszcze kilka o których teraz nie pamiętam... czekam na Energiego aż wrzuci fotki... później może też cosik ogarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Miło było Was znowu spotkać bmw_2 Dzięki za wspólną zabawę happy_bmw Kilka fotek ode mnie bmw_0 https://plus.google.com/photos/109683444987880807722/albums/5890128757614888577 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dziekuje za super zlot wszystko fajnie zorganizowane, dopięte, pogoda nam dopisała idealnie. co do after party w prudniku wszystko tez dopiete na ostatni guzik tylko atmosfera maxbimmerow mi osobiscie nie lezala Coś mi się obiło o uszka i chyba tak być nie powinno. Ale nie było mnie tam więc się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak jak pisal Przemo, atmosfera rodzinna. Przyjemnie znow wpasc i sie odprezyc na zlocie Swietne nowe konkursy, milo bylo sie sprawdzic w znajomosci czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Sandra* Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Miło spędzony czas jak zawsze w waszym gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiewióra Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ostatnimi czasy mało się udzielam na Waszym forum, ale stara gwardia na pewno mnie pamięta Kolejny zlot BMW KLUBu POŁUDNIE zaliczamy jak najbardziej do udanych- brawa dla organizatorów za kawał dobrej roboty i świetną zabawę. Fotorelacja by Wiewióra i Palermo https://picasaweb.google.com/101723117517998248361/VIZLOTBMWKLUBPOUDNIE15062013PNW 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 dyzia mozajka robi robote :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja czekam na filmik Mirasa, to jest nasz forumowy mistrz wideorelacji! :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. majka Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A teraz oficjalnie bardzo dziękuję uczestnikom VI Zlotu BKP: FM BMW Grupa Zachód Maxbimmer Klub Wrocław BMW Klub Opole BMW-Fanatics.pl gdyby nie wy nie byłoby dla kogo organizować takich imprez Dziękuję Zarządowi i Administracji za wspólną walkę o każdy "dopięty guzik" tego zlotu - walka od stycznia z tematem przyniosła zamierzany efekt Każdemu, który myśli, że to takie "pstryk i jest" przygotować zlot polecam kiedyś spróbować Ochotnicy zawsze mile widziani, a w tym roku najlepszym ochotnikiem była Sylwia i dla niej wielkie brawa Dla nas najlepszą nagrodą jest przeczytać na forach jak bardzo wam się podobało - to znaczy, że się udało Dziękuję wszystkim klubowiczom i forumowiczom, którzy również pomagali przez całą imprezę W głowie ciągle słyszę "co jeszcze mogę zrobić" Takiej współpracy na każdy dzień życia klubowego życzę sobie i nam i wam - jesteście cudowni Kanar film super extra! Dzięki za rewelacyjne zdjęcia - brawo dla fotoreporterów Na FB pozbieram linki ze wszystkich for i udostępnię Jeszcze raz wielkie dzięki i MEGA szacun! Filmik od kanara Zdjęcia TnT https://plus.google.com/photos/109683444987880807722/albums/5890128757614888577 Zdjęcia ewuniek https://plus.google.com/photos/106980322326886767840/albums/5890435323593367233 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jokeymiras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 odemnie takie cos [video=youtube;wGl-QyFqHxQ] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 kolejna odsłona - mistrz kamery happy_bmw " GO-MIRAS-PRO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jokeymiras- świetne ujęcia i extra filmik, dokładnie tak było na płytach lotniska w PNW bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 starałem sie :4: ale musze sie podszkolic w montazu bo jaj nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale musze sie podszkolic w montazu bo jaj nie urywa To jak masz kompleksy jakies z tego powodu to cie pociesze. Najlepszy filmik jaki zmontowales. Muza idealna ujecia rewelka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 KURNA, naprawdę jestem pod wrażeniem...Miras świetny filmik, co Ty pitolisz z tym montażem, bajerancko Ci to wyszło uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Tylko taka mała prośba, jak już założysz swoje forum to nie blokuj filmów ze zlotów na jutubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Sandra* Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Filmik mistrzostwo dziękujemy ci Mirku:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 dzięx MIRAS!!!!:pFILMIK DAJE RADĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Filmik jak i atmosfera na Vl zlocie BKP na najwyższym poziomie..... Miras Browar za Filmik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Filmik ode mnie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi