jokeymiras Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 zbiorka moze tam gdzie rok temu na MC na A4 za zjazdem na olawe :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 zbiorka moze tam gdzie rok temu na MC na A4 za zjazdem na olawe :confused: jestem za bmw_1 ew. kilka aut z Wrocka na Decathlonie przy A4 i razem pojedziemy na MC za zjazdem na Oławę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzwonił do mnie Krzysiek z GZ. Ich ekipa oraz Głogowska będzie na tym McDonaldzie między 8.00 a 8.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 nie rozumiem, co to znaczy jezeli ktos sie wybiera ? chyba po to jest ta lista Dokladnie tak ale jeżeli ktoś napisałby na liście XYZ + 2 to na identyfikatorze nie napiszę YXZ, 1, 2. A różne rzeczy już widziałam pytanie_bmw Zresztą tak jak Miras napisał gotowy identyfikator = szybszy wjazd na terenbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 no i d..a, odpadam auto cały czas u lakiernika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja też nie wiem czy pojadę. Pracuję dzisiaj od 15.00 do 04.00, w domu będę jakoś o 5.00 a o 7.00 trzeba by już wyjeżdżać... Zobaczę rano w jakiej będę formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 LISTA ZLOTOWA JEST ZAMKNIĘTA "Tylko osoby wpisane na listę, posiadające identyfikator oraz pojazd marki BMW mogą uczestniczyć w Zlocie" Przykro mi, ale impreza jest zamknięta (lista również) dla osób nie spełniających w/w warunków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 jak tam załoga,fury wymyte? mięcho zamarynowane?browary się chłodzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 U mnie aluminium szaleje w formach na wysokim ciśnieniu Ale luz, zrywam się z roboty o 2.00 więc chyba dam radę wstać rano P.S. Wydrukowałem 10 egzemplarzy Regulaminu Zlotu i Oświadczeń więc gdyby ktoś nie miał z browarami do mnie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 fura nie umyta....... w Oławie niedaleko kauflandu umyje sobie z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 To skoro bedziesz mył w Oławie to sie można spotkac i pojechac razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 go pro naladowane nowe statywy gotowe beta obnizona 1mm czarna szyba jest a tablicy brak mozna jechac kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 mozesz wpasc do polkowic rano na intermarche umyjemy i polecimy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dobra jestem, beta funkiel nowka tylko drukarka padla Forest moj kolego juz lece do Ciebie z browarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Forest moj kolego juz lece do Ciebie z browarem Perła Export, ewentualnie Łomża Export Niefiltrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Perła Export, ewentualnie Łomża Export Niefiltrowane Haha wlasnie takie pije, Perla Niefiltrowane bardzo dobre :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 furka umyta, jakieś fanty od Energetycznych zabrane dla Sandry, rodzinka spakowana... hmmm jedno pytanie musze być o 8:30 na MC ? Pytam, bo muszę dzieciaki budzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Do 8.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 na kauflandzie o 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Do 8.30 postaram się:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 No to już jestem w domu. Łomża Export Niefiltrowane i lulu Za 3 godziny trza wstać :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 zwarci i gotowi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 No to miłej zabawy koledzy :beer: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) [video=youtube;ccIhc2Rfpj0] Edytowane 15 Czerwca 2013 przez mrsiwek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 my także dotarliśmy do domu... chcę bardzo podziękować przedstawicielom naszego klubu ,którzy uczestniczyli w impreziebmw_beer szkoda tylko ,że od nas było tak mało ludzi[ale ponoć nie ilość a jakość jest najważniejszakuog] pogoda dopisała ,ludzi była masa,organizacyjnie jak to u południowców wszystko zapięte na ostatni guzikuklon_bmw after party w Prudniku też eleganckie...obyło się bez żadnych incydentów i strat.... ogólnie wszystko git majonez!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi