grzesiek84 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) jak w temacie Edytowane 19 Stycznia 2013 przez grzesiek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 popraw temat no i pisz do rush-a on ma takowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid93 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 mam prawa lampe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 mam prawa lampe poleciało pw lampe obejrzałem wczoraj i niestety potrzebuje całą a nie tylko klosz. cała obudowa sie w mojej rozleciała jedynie żarówki i środek sobie moge zostawic..:cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a to szkoda bo akurat prawy klosz mam w bardzo ladnym stanie http://www.maxbimmer.pl/f27/sprzedam-czesci-e36-coupe-sedan-i-inne-19921/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ani mi nie mów klosz mi pękł myslałem ze na nim się skończyło. po odkręceniu lampy złudzeń sie pozbyłem obudowa poszła całkiem ani nie ma co do czego kleić.. jedno co pocieszajace to to że chyba znalazłem zderzak i atrape w moim kolorze takze obejdzie sie bez lakierowania na szczęscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi